به گزارش ايرنا در اين نشست كه مسئولاني از سازمان صنعت ، معدن و تجارت خوزستان ، شهرداري اهواز ، شوراي اسلامي شهر و فرمانداري اهواز و اداره كل تعزيرات حكومتي استان حضور داشتند مقرر شد بهاي انواع گوشت قرمز كه در كشتارگاه صنعتي اهواز تهيه و فراوري مي شود با نرخ سال گذشته به قرار هركيلوگرم گوشت گوساله 250هزار ريال و گوسفندي 270هزار ريال توسط قصابي هاي مجاز كلانشهر اهواز عرضه شود.
اين درحالي است كه به گفته مديرعامل و بهره بردار كشتارگاه صنعتي اهواز در چند ماه اخير به علت نگراني دامداران خوزستاني از شيوع بيماري تب برفكي و عرضه زياد دام شاهد كاهش 10تا 20درصدي بهاي گوشت قرمز در بسياري از شهرهاي استان خوزستان بوده ايم.
البرز كريمي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: طرح پيشنهادي اتحاديه صنف قصابان اهواز مبني بر افزايش انواع گوشت قرمز به بهانه افزايش عوارض دريافتي از سوي كشتارگاه صنعتي اهواز نادرست است ، اين درحالي است كه عوارض دام سنگين در اين كشتارگاه 750هزار ريال و دام سبك 50هزار ريال مي باشد كه كمتر از يك سوم عوارض ساير كشتارگاه هاي صنعتي كشور مي باشد.
وي گفت: هم اكنون عوارض دام سنگين در ساير كشتارگاههاي صنعتي كشور يك ميليون و150هزار يال و دام سبك 170هزار ريال مي باشد.
كريمي گفت: افزايش قيمت گوشت قرمز در اهواز با توجه به توان پايين قشرهاي آسيب پذير جامعه ، غيرمنطقي بوده و در شرايط كنوني به هيچ عنوان به مصلحت نيست.
به گفته مديرعامل و بهره بردار كشتارگاه صنعتي اهواز اين درحالي است كه به تازگي قيمت دام زنده در ميدان دام كشتارگاه اهواز تا 10درصد نيز كاهش يافته است.
كريمي با بيان اينكه برخي با شايعه سازي و سنگ اندازي قصد دارند به هر بهانه اي از جمله افزايش هزينه ها ، قيمت گوشت قرمز را در اهواز افزايش دهند افزود: خوشبختانه ستاد تنظيم بازار استان با درك واقعيت هاي موجود جامعه با افزايش قيمت گوشت مخالفت كرد و ما از اين تصميم استقبال مي كنيم.
مديرعامل و بهره بردار كشتارگاه صنعتي اهواز در ادامه از شهروندان خواست به منظور پيشگيري از شيوع بيماري ها ، از خريد گوشت دام هايي كه به صورت غيرمجاز و خارج از نظارت دامپزشكي استان در شهرها و بين راهي عرضه مي شود خودداري كنند و تنها گوشت هايي را خريداري كنند كه مهر دامپزشكي و ليبل(برچسب) قرمزرنگ كشتارگاه را داشته باشند.
وي گفت: برخي افراد غيرمسئول با كشتار دام بيمار و يا مبتلا به بيماري تب برفي كه در جاده هاي بين شهري ، سلامت مردم را به با خطر رو به رو مي كنند لذا توصيه اكيد ما اين است كه اين لاشه ها كه هيچ نظارتي بر آنان نيست ولي با قيمت پايين تري عرضه مي شود استفاده نكنند.
هم اكنون در برخي مناطق بين راهي شرق و شمال شرق استان ، دام سبك بدون هيچگونه نظارتي ذبح و به مردم عرضه مي شود.
اداره كل دامپزشكي خوزستان پيش تر از عموم شهروندان خواسته بود به هيچ عنوان از گوشت تازه قرمز كه مهر دامپزشكي و ليبل كشتارگاه را نداشته باشد مصرف نكنند.
6065
اهواز - ايرنا - طرح پيشنهادي افزايش قيمت انواع گوشت قرمز در اهواز در نشست ستاد تنظيم بازار در سازمان صنعت ، معدن و تجارت خوزستان رد شد.