۲۶ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۰۸
کد خبر: 82034309
T T
۰ نفر

666كلاس درس خطر آفرين در شهرستان خاش وجود دارد

۲۶ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۰۸
کد خبر: 82034309
666كلاس درس خطر آفرين در شهرستان خاش وجود دارد

زاهدان- ايرنا- مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس سيستان و بلوچستان گفت: 666 كلاس درس خطر آفرين در خاش وجود دارد كه دولت در اين شهرستان سال گذشته به طور متوسط هر هفته 12 كلاس درس ساخته است.

به گزارش ايرنا عليرضا راشكي چهارشنبه شب در همايش خيران مدرسه ساز در خاش اظهار داشت: 9 فضاي آموزشي سال گذشته دولت در اين شهرستان احداث كرده است كه براي حذف كلاسهاي خطر آفرين نيازمند مشاركت بيشتر خيران هستيم.
وي گفت: بيش از 18 هزار كلاس درس در سيستان و بلوچستان وجود دارد كه 44 درصد آنها مستحكم، 23 درصد نياز به مقاوم سازي و 33 درصد نيز بايد تخريب و از نوع ساخته شود.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس سيستان و بلوچستان افزود: 123مدرسه با 76 كلاس درس سال گذشته در سراسر استان ساخته شده و در اختيار آموزش و پرورش قرار گرفته است.
وي افزود: 40 مدرسه از مجموع مدارسي كه سال گذشته تحويل دانش آموزان استان شده با همت خيران بومي ساخته شده است.
وي گفت: 429 طرح مدرسه سازي هم اينك در سيستان و بلوچستان در حال ساخت است كه از اين تعداد 109 طرح مربوط به خيرين است.
فرماندار خاش نيز گفت: دولت به تنهايي و حتي با شرايط مطلوب نمي تواند به تمام نيازهاي مدرسه سازي پاسخ دهد و هدف اينگونه همايش ها ايجاد انگيزه بين خيران بومي و محلي براي جريان سازي و مشاركت در اين امر خدا پسندانه است.
محمداكبر چاكرزهي اظهار داشت: كمبودهاي آموزشي بايد با ياري مردم جبران تا زمينه آينده اي روشن براي كشورمان مهيا شود.
چاكرزهي اظهار داشت:دو معلم با آگاهي، شناخت و فداكارانه در نقطه صفر مرزي خاش ايثار كردند كه يكي از آنها امروز در بين ما نيست و نشان داد انسانيت هنوز زنده است.
وي با تجليل از ايثارگري معلمان فداكار خاشي ادامه داد: هم اينك همه ما بايد از اين عزيزان الگو بگيريم و براي خدمت به هم نوعان ايثار و گذشت را سرلوحه كاري خود قرار دهيم.
معاون مدير كل آموزش و پرورش سيستان و بلوچستان نيز گفت:حميد رضا گنگوزهي در اوج ايثار وجودش را تقديم مردم اين منطقه كرد و اين ايثار در وجود همه مردم اين ديار وجود دارد.
زهرا برهانزهي ادامه داد:تلاش و مشاركت در مدرسه سازي مصداق شعار امسال رهبر معظم انقلاب مبتني بر عزت و اقتدار و نگاه به درون است كه بر پايه تلاش، تدبير و تفكر بروز خواهد كرد و در اين بين نقش مشاركت مردم ارزنده و كليدي است.
منتخب مردم شهرستانهاي خاش، ميرجاوه، كورين و نصرت آباد در مجلس دهم شوراي اسلامي نيز گفت: پيگير مطالبات مردم با تمام توان و با كمك مسئولان و دولتمردان در حوزه فضاهاي آموزشي در اين منطقه خواهيم بود.
علي كرد اظهار داشت:مشاركت مردم خاش در ساخت و تجهيز مدارس گسترده و قابل تقدير بوده كه اين موضوع در كنار دولت به رفع بخش زيادي از مشكلات كمك كرده است اما با توجه به وسعت، پراكندگي و جمعيت شهرستان خاش نياز به كار و فعاليت در حوزه هاي آموزشي و فرهنگي در اين منطقه به شدت احساس مي شود.
بخشداري مركزي شهرستان خاش در سال 94 با جذب و جمع آوري مبلغ يك ميليارد و 310 ميليون ريال كمكهاي مشاركتي از محل پيگيري و ارتباط با معتمدان محلي رتبه نخست مدرسه سازي و تجهيز فضاهاي آموزشي اين منطقه را به نام خود ثبت كرد.
خاش در 185 كيلومتري جنوب زاهدان مركز سيستان و بلوچستان واقع شده است.
8005 /6081/7310