رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان زرند روز سه شنبه در حاشيه اين جشنواره گفت: اولين جشنواره غذاي محلي با هدف اﺣﯿﺎي ﻏﺬاﻫﺎي ﺳﻨﺘﯽ و ﺑﻮﻣﯽ و ﻣﻌﺮﻓﯽ آداب و رﺳﻮم و ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺻﯿﻞ شهرستان زرند برگزار شد.
احمد رشيدي افزود: قريب 80 نفر از بانوان شهرستان زرند بيش از 300 نوع غذا و دسر را در چهار بخش غذاهاي محلي و بومي، آزاد و غذاهاي ملل، سفره آرايي و انواع دسرها با داوري استاد مهدي حصاري منش مدرس و سرآشپز بين المللي گروه سرآشپزان آسيا به نمايش گذاشتند كه به نفرات اول هر بخش تنديس جشنواره و لوح تقدير اهدا مي شود.
وي روش صحيح پخت غذا، معرفي غذاي سالم، توجه به آشپزي سنتي و تغذيه سالم در خانواده ها را از مهمترين اهداف برگزاري اين جشنواره عنوان كرد.
ماشاءالله عرب پور معاون شبكه بهداشت و درمان شهرستان زرند نيز در حاشيه بازديد از اين جشنواره گفت: ارائه غذاهاي ايراني و سنتي با ارزش غذايي بالا، رعايت اصل تعادل و تنوع در تهيه غذا، استفاده از گروههاي غذايي اصلي، سالم و تازه بودن مواد اوليه، استفاده از مواد اوليه ارگانيك در تهيه غذا، طعم و مزه، عطر و بو و زمان مورد نياز براي تهيه غذا از ويژگيهاي غذاي مورد قبول است.
همچنين در حاشيه جشنواره غذا جلسه آموزش آشپزي و كارگاه نقاشي با موضوع بهداشت غذا برگزار شد.
حبيب الله خنجري فرماندار و احمد محمدي شهردار زرند و جمعي از مسئولان اجرايي نيز ضمن بازديد از جشنواره از دست اندركاران آن قدرداني كردند و بر تداوم اينگونه برنامه ها در راستاي سلامت جامعه و ترويج غذاي سالم و مقوي تاكيد كردند.
يكم تا هفتم ارديبهشت هفته سلامت نام دارد.
7434/3028
![جشنواره غذاي محلي در زرند برگزار شد جشنواره غذاي محلي در زرند برگزار شد](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13950207/82051042/N82051042-70680181.jpg)
كرمان - ايرنا - نخستين جشنواره غذاي محلي با مشاركت بخش خصوصي در تالار بزرگ شهر زرند برگزار شد.