به گزارش ايرنا، داراب حسني روز چهارشنبه در مراسم افتتاح هجدهمين جشنواره لاله هاي گچسر، با اشاره به اينكه موسسه تحقيقات علوم باغباني داراي 7 پژوهشكده است كه به صورت ملي فعاليت مي كنند، افزود: يكي از اين پژوهشكده ها، پژوهشكده گل و گياهان زينتي است كه ستاد آن در محلات قرار دارد.
وي با بيان اينكه ايستگاه هاي تحقيقاتي اين موسسه در لاهيجان، ورامين، دزفول و جيرفت فعاليت هاي پژوهشي خود را دنبال مي كند، افزود: ايران داراي ظرفيت مناسبي در حوزه گل و گياه است و پژوهشكده گل و گياهان زينتي مركزي جوان در اين زمينه محسوب مي شود كه فعاليت خود را از سال 82 به عنوان ايستگاهي تحقيقاتي آغاز كرده است.
رئيس موسسه تحقيقات علوم باغباني تصريح كرد: با توسعه فعاليت ها و برنامه ريزي هاي بهتر اين ايستگاه به پژوهشكده تبديل شده و از امسال ساختار منسجم تري پيدا كرده از اين رو كه اميد است بتواند فعاليت هاي خوبي در حوزه گل و گياهان زينتي پيگيري كند.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به شرايط اقليمي كشور، ايران ظرفيت خوبي در حوزه گل و گياهان زينتي دارا است و در بخش تجاري و درآمدزايي نيز مي تواند جايگاه بسيار مناسبي كسب كند.
حسني با تاكيد بر بحث درآمد اقتصادي و توليد اين محصولات از نظر ارزآوري و اهميت اين موضوع گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتي و مواردي از اين قبيل، توجه به گل و گياه زينتي در كشور مي تواند بسيار مفيد و موثر واقع شود.
1535
كرج - ايرنا - رئيس موسسه تحقيقات علوم باغباني كشور، گفت: با توجه به شرايط اقليمي كشور، ايران ظرفيت خوبي در حوزه گل و گياهان زينتي دارد و در بخش تجاري و درآمدزايي نيز مي تواند جايگاه بسيار مناسبي كسب كند.