۹ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۴۴
کد خبر: 82053439
T T
۰ نفر
شوراي عالي استان ها از اختيارات قانوني براي توسعه استان استفاده كند

سنندج – ايرنا- فرماندار سقز با اشاره به جايگاه شوراي عالي استان ها گفت: شوراي عالي استان ها براي ارائه طرح به مجلس داراي اختيارات قانوني است و بايد از اين ظرفيت جهت توسعه استان استفاده كند.

به گزارش ايرنا، علي اكبر ورمقاني روز پنجشنبه در سالن آموزشكده فني و حرفه اي سقز در مراسم سالروز تاسيس شوراهاي اسلامي شهر و روستا افزود: مجلس نيز بايد طرح هاي ارائه شده از سوي اين شورا را بررسي كند.
او تصريح كرد:غير از قانون اساسي كه به صورت جامع و كامل به اهميت شوراها اشاره كرده ساير قانون هاي مربوط به شورا كامل نيستند و نياز به اصلاح دارد.
وي با بيان اينكه شوراهاي اسلامي شهر و روستا در طول 18 سال از تاسيس، منشا خير و بركت بوده اند، اضافه كرد: بسترهاي لازم براي شكوفايي اين نهاد مدني در كشور فراهم نشده است.
امام جمعه سقز هم با عنوان اينكه آباداني در شهر و روستا نيازمند همدلي و هماهنگي، تحمل يكديگر اعضاي شورا و همكاري مردم است به كمبود اعتبارات اشاره كرد و خواستار همكاري مردم در پرداخت عوارض شهري به شهرداري ها شد.
ماموستاعبدالرحمان حسين زاده با اشاره به سابقه تاسيس شوراها در ايران اضافه كرد: قانون شوراها در كشور بر اساس مصلحت اسلامي تدوين شده است و شورا، مسائله اي قرآني و هميشگي است.
وي افزود:عمل گرايي بر اساس تصميات و مشورت صحيح شورايي باعث پيشرفت امور خواهد شد.
رئيس شوراي سقز هم با بيان اينكه، شوراي اسلامي شهر فقط شوراي شهرداري نيست به اقدامات اين شورا در سال 94 از جمله خريد 10 هزار كتاب، حمايت از موسسه هاي خيريه، كمپ هاي ترك اعتياد، حمايت از برگزاري تئاتر كردي، دعوت از سرمايه گذار عراقي براي ساخت ساختمان پزشكان در 9 طبقه و ساختمان 10 طبقه مسكوني تجاري، ساخت زيرگذر، ميدان تجاري با مشاركت سرمايه گذار داخلي، شروع به كار هتل 12 طبقه، طرح هاي استخر، شهربازي سرپوشيده، ايجاد چمن مصنوعي، مجتمع فرهنگي و هنري و پل دوطبقه فرهنگي تجاري با مشاركت سرمايه گذار بخش خصوصي اشاره كرد.
وي كمك مالي به بازسازي مسجد، الحاق تازه آباد به شهر به عنوان ناحيه منفصل شهري، ايجاد پارك هاي محله اي، مشاركت در احياي بازار تاريخي سقز و واگذاري طرح سند چشم انداز به مشاور را از ديگر اقدامات شوراي اسلامي شهر برشمرد.
اسعد شاهي رئيس شوراي اسلامي شهرستان سقز نيز از تعامل فرمانداري با شوراهاي شهر و روستا تشكر كرد و با بيان اينكه اين نهاد مردمي مظلوم واقع شده است خواستار توجه بيشتر به جايگاه شورا شد.
ابراهيم آذري، رئيس شوراي بخش مركزي سقز نيز با بيان اينكه وجود شوراها باعث تسريع در پيشرفت شده است، خواستار توجه بيشتر مسئولان به جايگاه شوراهاي روستا، بازنگري در تعدادي از قانون هاي مرتبط با شورا و آسفالت جاده هاي روستايي شد.
احمد لگزي رئيس شوراي اسلامي بخش زيويه هم با اشاره به اهميت مشاركت مردمي در اجراي طرح هاي عمراني و عنوان اينكه در بخش زيويه 91 طرح با اعتبار شش ميليارد و 500 ميلون ريال با مشاركت مردم اجرا شده است خواستار واگذاري طرح هاي عمراني به صورت اماني به دهياري ها و مردم در روستاها شد.
ملا محمد حسن پور رئيس شوراي بخش سرشيو نيز با بيان اينكه شوراهاي اسلامي در روستاها به دنبال منافع شخصي نيستند اظهار كرد: تقويت جايگاه اين نهاد مردمي بسيار ضروري است.
عبدالله نيكبخت رئيس شوراي اسلامي بخش امام هم از فرماندار سقز به دليل برگزاري جلسات هم انديشي با شوراهاي بخش و برگزاري جسلت شوراي اداري در مراكز بخش تشكر كرد.
سقز در 190 كيلومتري شمال غربي سنندج واقع شده است.
7249/6108