وزیر دارایی انگلیس: برگزیت سبب از بین رفتن فرصت های شغلی و ركود می شود

لندن - ایرنا- جورج آزبورن وزیر دارایی انگلیس روز دوشنبه در كمتر از پنج هفته مانده به برگزاری همه‌پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، بار دیگر هشدار داد كه خروج از این اتحادیه موسوم به 'برگزیت'، سبب ركود اقتصادی و از بین رفتن 820 هزار فرصت شغلی در این كشور خواهد شد.

به گزارش ایرنا، آزبورن در دومین گزارش تحلیلی وزارت دارایی انگلیس درارتباط با آثار منفی اقتصادی 'برگزیت' تصریح كرده است كه این مساله می‌تواند این كشور را با یك ركود دیگر و نیز كاهش تولید ناخالص داخلی مواجه سازد.
به ادعای وزیر دارایی انگلیس، افزایش تورم، كاهش ارزش پوند و بالا رفتن هزینه‌های زندگی برای خانوارهای انگلیسی از جمله پیامدهای منفی برگزیت خواهد بود.
آزبورن همچنین گفته است كه تولید ناخالص داخلی انگلیس در صورت خروج از اتحادیه اروپا حداقل 3.6 درصد كمتر از زمان حضورش در این اتحادیه، خواهد بود.
وزیر دارایی انگلیس همچنین روز دوشنبه همراه با دیوید كامرون نخست‌وزیر این كشور در گفت وگو ی رودرو با مردم در همپشایر، از مردم كشورش خواست كه در همه‌پرسی در پیش رو به برگزیت كه سبب ركود اقتصادی خواهد شد، رأی ندهند.
وی گفت: تنها هشت سال از زمان ورود انگلیس به ركود اقتصاد كه عمیق ترین آن از زمان جنگ جهانی دوم شمرده می شد، می گذرد.
وزیر دارایی انگلیس با بیان اینكه این ركود اقتصاد تمامی بخش های اقتصادی این كشور را درگیر خودش كرد، افزود: 'مردم انگلیس بسختی كار كردند تا توانستند كشور را به وضعیت عادی بازگردانند و آیا باز می خواهیم به همان شرایط بازگردیم و تمامی دستاوردها را دور بریزیم.'
دیوید كامرون نیز در گفت وگو رودرو با مردم در همپشایر گفت كه ' رای به خروج از اتحادیه اروپا، در واقع یك گزینه 'خودتخریبی ' بشمار می آید.'
وزارت دارایی و بانك مركزی انگلیس اخیرا نیز در گزارش‌هایی نسبت به عواقب منفی یادشده ناشی از برگزیت هشدار داده‌شده بودند.
كمیته سیاست‌های پولی بانك مركزی انگلیس در گزارشی ضمن اشاره به عواقب منفی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت، گفته بود كه این مساله سبب ركود اقتصادی، كاهش ارزش پوند، افزایش تورم، آسیب رساندن به رشد اقتصادی و افزایش بیكاری می‌شود.
در حال حاضر با نزدیك‌تر شدن به زمان برگزاری این‌همه پرسی در 23ژوئن، مسئله ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا علاوه بر تشدید دامنه فعالیت هر دو جناح داخلی مخالف و موافق برگزیت در داخل این كشور، بیش‌ازپیش ابعاد فراملی یافته است و تاكنون نیز شماری زیادی از نهادهای اقتصادی و مالی ، سیاستمداران جهان خصوصاً رهبران اروپایی درارتباط با آن موضع گرفته‌اند.
'كریستین لاگارد' رییس صندوق بین‌المللی پول نیز اخیرا با برشمردن عواقب منفی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ، گفت كه سوق دادن این كشور به‌ طرف ركود اقتصادی و افزایش احتمالی نرخ بهره ازجمله عواقب این مساله خواهد بود.
لاگارد هشدار داد كه برگزیت می‌تواند سبب افزایش قیمت‌ها، ضربه خوردن به وضعیت دستمزدها در این كشور شود.
وی همچنین هشدار داده است كه انگلیس به دنبال برگزیت وارد یك دوره از 'عدم قطعیت' شده و موقعیت لندن به عنوان پایتخت مالی در جهان متزلزل خواهد شد.
رییس صندوق بین‌المللی پول گفته است كه احتمال بازگشت انگلیس به ركود اقتصادی یكی دیگر از موارد منفی است كه احتمالا این كشور با آن مواجه خواهد شد.
اروپام*4*1552