به گزارش ایرنا، صادق علیزادگان در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: با اعلام خبر غرق شدن این دو نفر جستجو برای یافتن اجساد آنها در رودخانه ارس آغاز شد.
وی اظهار كرد: این دو نفر از اهالی شهرك ارس شهرستان پلدشت بودند كه بر اثر وزش باد از روی قایق به داخل رودخانه پرت شده و به سبب آشنا نبودن به فن شنا غرق شدند.
وی افزود: تا كنون جسد یكی از غریق شدگان پیدا شده و تلاش امدادگران برای پیدا كردن جسد غرق شده دیگر ادامه دارد.
رودخانه ارس كه در شمال استان آذربایجان غربی و در مرز بین ایران و جمهوری خودمختار نخجوان جریان دارد، از رودخانه های دائمی و پرآب شمال غربی كشور است.
7128/1905
![دو نفر ماهیگیر در رودخانه ارس غرق شدند دو نفر ماهیگیر در رودخانه ارس غرق شدند](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13950309/82092044/N82092044-70758796.jpg)
ارومیه- ایرنا- رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان پلدشت گفت: دو نفر ماهیگیر عصر روز شنبه در رودخانه ارس در محدوده این شهرستان غرق شدند.