۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۳۳
کد خبر: 82092944
T T
۰ نفر
دعوت رئيس بنياد شهيد از نخبگان شاهد و ايثارگر براي دفاع از حقوق ايثارگران

تهران - ايرنا - رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به وجود هفت هزار نخبه شاهد و ايثارگر در كشور، از آنان خواست با ارائه طرح ها و ايده ها و تشكيل اتاق فكر براي دفاع از حقوق ايثارگران تلاش كنند.

به گزارش ايرنا از بنياد شهيد، حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمدعلي شهيدي در ديدار با دبيران كل تشكل‌ هاي شاهد و ايثارگر و اعضا و روساي گروه ‌هاي تخصصي نخبگان و سرآمدان كشور بر ضرورت همكاري متقابل بنياد شهيد و تشكل هاي ايثارگري براي تقويت فرهنگ ايثار و شهادت تاكيد كرد.
وي با تاكيد بر تاثير هم‌انديشي و همفكري بنياد با تشكل‌ هاي ايثارگري در تعالي و تقويت فرهنگ ايثار و شهادت گفت: جامعه ايثارگري كشور جامعه بزرگي است كه همه افراد جامعه، نسبت به آنها مديون هستند.
نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد با تاكيد بر انجام كارهاي ابداعي و جديد توسط اعضاي توانمند جامعه شاهد و ايثارگر افزود: بر اساس منويات مقام معظم رهبري، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت از مهمترين اولويت ‌هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران است كه ايجاد ضوابط براي فعاليت تشكل‌ها و جلوگيري از موازي كاري آنها مي‌ تواند در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و دسترسي به اهداف بنياد موثر باشد.
شهيدي گفت: ريشه و اساس فعاليت‌ هاي بنياد بايد بر اساس بررسي‌ها و ايده‌هاي خلاقانه تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر به عنوان اتاق فكر بنياد باشد زيرا اعضاي اين تشكل‌ها از خود جامعه هدف بنياد شهيد و امور ايثارگران هستند كه درد اين جامعه را بيشتر از ساير افراد حس مي‌كنند.
وي از اعضاي تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر خواست به عنوان دلسوزان جامعه ايثارگري، اتاق فكر بنياد و كارشناسان ارشد جامعه ايثارگران كشور در بازبيني و تحول آيين نامه‌هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران كمك كرده و بدين وسيله از حقوق ايثارگران دفاع كنند.

** تشكل هاي ايثارگري باي سازماندهي شود
شهيدي با تاكيد بر اينكه تمام تشكل ‌هاي ايثارگري بايد در سال 1395 شناسايي و سازماندهي شوند، افزود: اين كار در بهره مندي بنياد از نظرات و فعاليت‌هاي تشكل‌ها در خدمت رساني به جامعه شاهد و ايثارگر و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت موثر است، به همين منظور اولين همايش تشكل‌ هاي جامعه ايثارگران سراسر كشور نيز در شهريور ماه در تهران برگزار مي‌ شود.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران با تاكيد بر آسيب شناسي مشكلات بنياد و جامعه ايثارگري توسط تشكل‌هاي ايثارگري خاطرنشان كرد: دبيرخانه ترويج فرهنگ ايثار و شهادت نيز بايد از ظرفيت نخبگان و تشكل‌هاي ايثارگري در ترويج اين فرهنگ والا استفاده كند. تشكل ‌هاي ايثارگران مي‌توانند با استفاده از امكانات بنياد در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت بكوشند و همچنين سازمان‌هاي مردم نهاد ايثارگري نيز مي‌توانند با سازماندهي فعاليت‌هاي خود، از برنامه‌ هاي ترويجي بنياد حمايت كنند.
اجتمام ** 7268 ** 1071
۰ نفر