۲۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۰۳
کد خبر: 82117058
T T
۰ نفر
دارنده سهمیه قایقرانی پارالمپیك:‌ با باور قهرمانی به ریو می روم

تهران - ایرنا - تنها قایقران ایرانی شركت كننده در بازی های پارالمپیك 2016 ریو گفت:‌ پیش بینی كسب مدال و ایستادن روی سكو كار سختی است، اما با احساس و باور قهرمانی و كسب خوشرنگ ترین مدال راهی ریو می شوم.

شهلا بهروزی راد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: نمی توانم هیچ قولی برای قهرمانی یا كسب مدال بدهم ،‌ اما با توكل به خدا طوری پارو می زنم كه در خط پایان مسابقه از عملكردم رضایت كامل را داشته باشم.
وی افزود: تمریناتم به صورت مستمر از سال گذشته و پس از كسب سهمیه پارالمپیك در مسابقات جهانی میلان ادامه داشته و خوشبختانه این تمرینات منظم، منجر به ارتقا ركورد و رنكینگم شده است.
این قایقرانی كرمانشاهی مردادماه سال گذشته در فینال كلاس LTA مسابقات جهانی ایتالیا در میلان و در رقابت با قایقرانانی از روسیه، آمریكا، فرانسه، رومانی، استرالیا، ایتالیا، انگلستان و كانادا با كسب ركورد 53 ثانیه و 801 هزارم ثانیه در رده ششم جهان قرار گرفت و موفق به كسب سهمیه پارالمپیك شد.
وی ادامه داد: ‌در مسابقات جهانی میلان با اختلاف سه ثانیه با نفر اول در جایگاه ششم جهان ایستادم و امسال در مسابقات جهانی دویسبورگ آلمان فاصله ام با نفر اول این رقابت ها به نصف كاهش یافت و در حال حاضر رنكینگ پنجم جهان را در اختیار دارم.
بهروزی راد گفت:‌ می خواهم ریو اولین حضورم در بازی های پارالمپیك باشد و پس از آن بارها و بارها سهمیه حضور در پارالمپیك های مختلف را به دست آوردم و مدال های خوشرنگی برای كشور كسب كنم.
این قایقران 30 ساله ادامه داد:‌ در مسابقات جهانی میلان و دویسبورگ آلمان من جوان ترین قایقران بودم زیرا نفرات اول تا سوم، سنی بالای 40 سال داشتند بنابراین از نظر سنی هنوز زمان زیادی برای فعالیت در این رشته دارم و تا از نظر فیزیكی قدرت كافی داشته باشم، برای حضور در پارالمپیك و افتخارآفرینی برای ایران تلاش می كنم.
این قایقران ایران كه پس از بازگشت از بازی های پارالمپیك باید از پایان نامه اش در مقطع كارشناسی ارشد دفاع كند، افزود:‌ ‌دوست دارم در ابعاد مختلف زندگی فعالیت كرده و البته این فعالیت ها با تمام توان و با كسب بهترین نتایج باشد.
بهروزی گفت: ‌بعد از فارغ التحصیلی باید به دنبال یافتن شغلی برای كسب درآمد مورد نیاز زندگیم باشم، اما واقعیت این است كه ورزشكاران حرفه ای باید از فعالیت های ورزش شان درآمد كافی برای گذران زندگی داشته باشند تا بدون دغدغه در تمرین و مسابقات شركت كنند.
وی ادامه داد: در هر رشته ورزشی برای ادامه روند موفقیت و ماندن در مسیر قهرمانی، نباید ورزشكاران را به حال خود رها كرد، بلكه پایان مسابقات پارالمپیك باید شروع برنامه آماده سازی برای المپیك بعدی باشد به طور مثال وقتی كاروان پارالمپیك پس از ریو به تهران باز می گردد، پس از استراحتی كوتاه باید تمرینات منظم و مستمر آنان آغاز شود.
بهروزی نداشتن امكانات و تجهیزات كافی را از دیگر مشكلات پیش روی ورزشكاران به ویژه قایقرانان عنوان كرد و گفت:‌ قایق پارالمپیكی ها با قایق ورزشكاران توانمند تفاوت هایی دارد و از حدود شش سال پیش فدراسیون قصد داشته قایق های جدید در اختیار قایقرانان ملی پوش قرار دهد كه به دلیل مشكلات مالی كه همیشه با آن مواجه است، هنوز این تصمیم عملی نشده است.
وی خاطر نشان كرد: ‌خوشبختانه فدراسیون به منظور فراهم كردن امكانات بهتر برای حضور در پارالمپیك اقدام به تهیه قایق اجاره ای از آلمان كرده و امیدوارم در كنار تمرینات مستمر و استفاده از امكانات بهتر بتوانم نتیجه خوبی در ریو كسب كنم.
وی تصریح كرد:‌ سهمیه قایقرانی به كشورها اختصاص می یابد و اگر بخواهم جزو كاروان اعزامی به ریو باشم باید بهترین ركورد را داشته باشم.
این قایقران دارنده سهمیه پارالمپیك ریو ضمن قدردانی از تلاش های مربی اش «مسعود مهدوی نیا»‌ ادامه داد:‌ یكی از مشكلات عمده قایقرانان در ایران نبود مربیان آشنا به علم تمرینی است و نبود امكانات و تجهیزات كافی از دیگر مشكلات ورزشكاران این رشته محسوب می شود.
بهروزی راد با اشاره به اینكه ورزش قهرمانی هزینه های زیادی از جمله هزینه تجهیزات، ‌مكمل ها و بویژه برای معلولان هزینه های بالای رفت و آمد دارد، اضافه كرد:‌ اگر بدنبال جایگاه خوبی در رقابت های جهانی و پارالمپیك هستیم یا باید شغل مناسب به ورزشكاران پیشنهاد شود و یا حقوق یك ورزشكار حرفه ای به آنان پرداخت شود.
بهروزی راد فعالیت های ورزشی اش را از سال 85 در رشته پرتاب دیسك و بدنسازی آغاز كرد و از سال 89 وارد رشته قایقرانی شد و از همان سال تا كنون به عنوان ملی پوش در این رشته فعالیت می كند.
پانزدهمین دوره بازی های پارالمپیك 2016 از 17 تا 28 شهریور ماه در كشور برزیل برگزار می شود.
ورزشی **1828**1379
۰ نفر