به گزارش ايرنا ، جاسم جادري سه شنبه به مناسبت سالروز تاسيس سازمان تبليغات اسلامي و هفته تبليغ در نشست با مديران و كاركنان اداره كل تبليغات اسلامي هرمزگان افزود: سازمان تبليغات اسلامي بايد سياست گذار ، هدايت گر و برنامه ريز باشد.
وي بيان داشت: تبليغات اسلامي بايد از امكانات ساير دستگاه ها و مردم استفاده كند و اگر بخواهد به عنوان يك دستگاه خود را تعريف كند در پيچ و خم كار اداري گرفتار مي شود و نياز دارد تا تصدي گري خود را كم كند.
استاندار هرمزگان اظهاركرد: كشور ما مورد هجمه ماهواره ها و فضاي مجازي است و در خانواده ها مشكلات زيادي داريم و افكار و رويه هاي جديد كه در مقابل ما ايستاده اند ما را با چالش مواجه كرده اند و سازمان تبليغات بايد اين موارد را مديريت كند.
جادري گفت: امروز بزرگترين تهديد ما فضاي مجازي است اما مي توان با افزايش تعداد گروه هاي فرهنگي و مذهبي در اين فضا ضمن مديريت كارها ، از آن به عنوان يك فرصت استفاده كرد.
جادري با اشاره به مشكلات مالي دولت ، تصريح كرد: 85 درصد اعتبارت عمراني دولت ، ملي است و در مركز براي آن تصميم گيري مي شود و تنها 15 درصد اعتبارات در اختيار استان هاست كه شش درصد آن تكليفي است و شوراي برنامه ريزي استان روي 9 درصد بودجه برنامه ريزي مي كند.
وي گفت: ما نيز همواره سعي داريم اولويت ها را در نظر بگيريم كه به عنوان نمونه در هرمزگان كه استاني خشكسال است همواره براي تامين آب و برق نگراني داريم و بايد اين موارد را اولويت قرار دهيم.
استاندار هرمزگان با بيان اينكه در زمينه آسيب هاي اجتماعي وضعيت ما بسيار دردناك است ، خاطرنشان كرد: در زمينه اعتياد و طلاق و حاشيه نشيني وضعيت خوبي نداريم و مبلغان و روحانيان مي توانند به بهبود اين وضعيت كمك كنند.
جادري افزود: هم اكنون بيش از 20 دستگاه ، كار فرهنگي مي كنند و نياز است شوراي هماهنگي دستگاه هاي تبليغي و فرهنگي را تشكيل دهيم چون هم اكنون كارهاي فرهنگي براساس تقسيم كار نيست و براي جلوگيري از هدر دادن فرصت ها و منابع نياز به هماهنگي است.
قائم مقام اداره كل تبليغات اسلامي هرمزگان نيز با بيان اينكه تمام نيروهاي اين مجموعه 30نفر رسمي و 18 نفر پيماني هستند ، گفت: در چارت ابلاغي 86 نفر نيروي سازماني ديده شد براي اينكه مجوز جذب صادر نشده هم اكنون 38 پست خالي است.
وي بيان داشت: 22 نفر نيروي شركتي و سه نفر خريد معين و در مجموع 73 نفر در اين اداره كل مشغول به كار هستند كه سازمان تبليغات با كمبود نيرو مواجه است.
وي با اشاره به فعاليت هاي سازمان تبليغات اسلامي اظهاركرد: ايجاد زيرساخت ها نخستين سياست اجرايي بود كه براي انجام ماموريت هاي اساسي سازمان پيگيري شد و هم اكنون در سطح استان 10 باب مجتمع اداري و فرهنگي است.
قائم مقام اداره كل تبليغات اسلامي هرمزگان با اشاره به سياست ساماندهي شبكه تبليغي در استان ، اظهار كرد: بانك اطلاعات روحانيون استان كه سامانه جامع اعزام مبلغ است در استان راه اندازي شده و 500 مبلغ در آن ثبت و ساماندهي شده و آمار امامان مساجد نيز وجود دارد.
حجت الاسلام انصاري راد گفت: در زمينه واگذاري كارهاي فرهنگي به بخش مردمي كارهاي خوبي صورت گرفته و در حال حاضر در استان يكهزار و 370 هيئت مذهبي ثبت شده داريم و براي ساماندهي آن شوراي هيئت هاي مذهبي راه اندازي كه فعاليت مربوط به هيئت ها را رصد و پيگيري مي كنند.
وي گفت: هم اكنون يكهزار و 948 مداح ، ذاكر و تعزيه خوان در استان شناسايي شده اند و براي رسيدگي به امور مداحان استان كانون هاي مداحان را راه اندازي كرده ايم.
قائم مقام اداره كل تبليغات اسلامي هرمزگان بيان داشت: در فعاليت هاي قرآني نيز براي 273 خانه قرآني در سطح استان مجوز داديم و همچنين تاكنون بيش از 9 هزار و 437 نفر از كاركنان دولت در آموزش هاي فرهنگي و اجتماعي و ديني در استان شركت كرده اند.
حجت الاسلام انصاري راد خاطرنشان كرد: حضور در فضاي مجازي از سياست هاي اصلي سازمان در كل كشور بوده كه در اين راستا سايت فرهنگي و اطلاع رساني تبيان را داريم و سايت خبري( آي دي او وبلاگ ها ) و راه اندازي نمايندگي خبرگزاري مهر در استان و همچنين حضور در شبكه هاي اجتماعي از ديگر فعاليت ها بوده است.
وي اضافه كرد: در سال گذشته چهار هزار و 300 نفر مبلغ را در مناسبت هاي مختلف اعزام كرده ايم و تابستان گذشته چهار هزار و 695 نفر در برنامه هاي اوقات فراغت سازمان تبليغات در استان شركت كردند.
7195/6048
استاندار هرمزگان:
سازمان تبليغات اسلامي به كاهش آسيب هاي اجتماعي كمك كند
۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۶
کد خبر:
82121422
بندرعباس- ايرنا - استاندار هرمزگان گفت: سازمان تبليغات اسلامي با استفاده از روحانيان و مبلغان به كاهش آسيب هاي فرهنگي و اجتماعي كمك كند.