به گزارش ايرنا، دكتر فرشته نادري در جلسه مردمي انجمن سردرد ايران كه با محور سردرد و ميگرن در زنان برگزار شد، اظهار كرد: تا قبل از سن بلوغ شيوع ميگرن در زنان و مردان برابر است اما بعد از سن بلوغ به دليل افزايش هورمون هاي زنانه شيوع ميگرن در زنان 3 برابر مردان مي شود.
وي افزود: در دوران بارداري نيز ميگرن حدود 60 تا 70 درصد بهبود مي يابد اما اگر خانمي در اين دوران دچار حمله ميگرن شد بايد با درمان هاي غير دارويي مانند پيروي از رژيم غذايي سالم، داشتن خواب مناسب، پرهيز از استرس، مصرف آب كافي، خوردن غذاهايي با حجم كم اما مداوم موجب بهبود علائم شود در غير اينصورت بايد تحت نظر پزشك متخصص دارو مصرف كند.
اين متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: زنان مبتلا به ميگرن اگر قصد مصرف داروهاي ضد بارداري را داشته باشند بايد حتما زير 35 سال باشند، داراي فاكتورهاي خطر بيماري هاي قلبي و عروقي مانند فشار و چربي خون نباشند، از استعمال سيگار و قرار گرفتن در معرض دود ناشي از آن اجتناب كنند و همچنين ميگرن آنها از نوع اورا باشد.
ميگرن آورا (Aura) يا ميگرن كلاسيك نوعي از اين بيماري است كه در آن فرد مبتلا به ميگرن قبل از شروع حمله دچار اختلالات بينايي و حسي مي شود.
نادري با توجه به ميگرن در دوران يائسگي خاطرنشان كرد: در 1 تا 2 سال ابتدايي سن يائسگي به دليل تغيير هورمونها ميگرن تشديد ميشود اما بعد از آن به دليل كاهش هورمون هاي زنانگي ميگرن به صورت چشمگيري بهبود مي يابد.
جلسه مردمي انجمن انجمن سردرد ايران با موضوع سردرد زنان در دوران بارداري، پس از زايمان و يائسگي امروز پنجشنبه در بيمارستان بهارلو برگزار و به سوالات زنان در زمينه سردرد هاي ميگرني و تنشي پاسخ داده شد.
علمي 9014**1440
يك متخصص مغز و اعصاب اعلام كرد:
بهبود 70 درصدي ميگرن در دوران بارداري
۳۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۲
کد خبر:
82158249
تهران - ايرنا - يك متخصص مغز و اعصاب گفت: ميگرن يكي از سردرهاي شايع در زنان است كه علائم آن در دوران بلوغ افزايش، در بارداري كاهش و يائسگي به صورت كامل بهبود مي يابد.