۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۹
کد خبر: 82161705
T T
۰ نفر
آموزش هاي مهارتي و فني و حرفه اي معضل بيكاري را مهار مي كند

كرمانشاه - ايرنا - نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه كرمانشاه با تاكيد بر لزوم افزايش آموزش هاي فني و حرفه اي و مهارتي در سطح جامعه، اظهار كرد: اين گونه آموزش ها معضل بيكاري را مهار و يا كاهش مي دهد.

به گزارش خبرنگار ايرنا، آيت الله مصطفي علما روز يكشنبه در ديدار با كاركنان مراكز آموزش فني و حرفه اي استان كه در دفتر وي برگزار شد، اظهار كرد: آموزش هاي فني و حرفه ‌اي نقش مهمي در اشتغال ‌زايي و پايين آوردن آمار بالاي بيكاري ايفا مي كند.

وي با تاكيد بر نهادينه كردن آموزش هاي فني و حرفه اي و مهارتي در جامعه، گفت: يكي از بهترين راه هاي رفع معضل بيكاري توجه به اين آموزش هاست.

آيت‌الله علما در ادامه با ابراز تاسف از آمار بالاي بيكاري در استان كرمانشاه، گفت: معالجه اين درد باعث مرتفع شدن بسياري از مشكلات ديگر نظير دير ازدواج كردن جوانان، اصلاح فرهنگ كار و كسب درآمد و افزايش رفاه در زندگي مي شود.

نماينده ولي فقيه در استان كرمانشاه، افزود: به گفته‌ مسئولان كشور، براي ايجاد شرايط اشتغال براي هر نفر دانش آموخته هزينه‌ اي حدود سه ميليارد ريال نياز است كه اگر تنها نيمي از اين سرمايه گذاري در بخش كشاورزي صورت گيرد شاهد تحول در اين بخش و اشتغازلزايي و رونق توليدات خواهيم بود.

وي گفت: بايد فرهنگ كار نيز در جامعه اصلاح شود تا جوانان، كمتر به دنبال استخدام در سازمان هاي دولتي و نشستن پشت ميز و صندلي باشند چرا كه در شرايط كنوني اگر تمام كارمندان ادارات را از نصف هم كمتر كنيم باز هم براي اشتغال جوانان مشكل خواهيم داشت.

آيت الله علما در ادامه با تاكيد بر اينكه ايران كشوري ثروتمند است، گفت: حتي اگر از از نفت و گاز به عنوان مهمترين منابع كشور چشم ‌پوشي كنيم باز هم امكانات زيادي داريم كه با تكيه بر باور «ما مي‌توانيم» گره از بسياري مشكلات بگشاييم.

امام جمعه كرمانشاه با تاكيد بر اصرار مقام معظم رهبري بر مقوله اقتصاد مقاومتي و با بيان اينكه اين موضوع با شعار دادن محقق نمي‌شود، گفت: بايد با اتكا به توانمندي‌ها خود و با استفاده از ظرفيت‌ها و پتانسيل هاي هر منطقه براي عملي شدن اين شعار تلاش كنيم.

وي بيان اينكه كرمانشاه در روزگاران گذشته در زمينه صادرات سقز و كتيرا حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشت، گفت: با فرآوري اين گونه محصولات درآمدهاي هنگفتي نصيب مردم مي‌شود اما اين 2 محصول در حال حاضر بدون كمترين فراوري به خارج از كشور صادر و پس از فرآوري به قيمت‌هاي گزاف به كشور برمي‌گردد.
7458/6539