۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۲
کد خبر: 82171306
T T
۰ نفر
فعالان اقتصادي چهارمحال و بختياري اصلاح قوانين توليد را خواستار شدند

شهركرد- ايرنا- جمعي از فعالان اقتصادي در چهارمحال و بختياري اصلاح قوانين كسب و كار، توليد و رفع موانع توليد را در كشور خواستار شدند.

به گزارش ايرنا، رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي چهارمحال و بختياري روز دوشنبه در شوراي برنامه ريزي، توسعه و اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان با حضور اعضاي كميسيون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي و فعالان اقتصادي چهارمحال و بختياري اظهار كرد: براي ارتقاي رشد اقتصادي در كشور نيازمند سرمايه گذاري و امنيت سرمايه گذاري هستيم.
سيد محمدرضا نبوي تصريح كرد: اهداف و برنامه هاي اقتصاد مقاومتي گام مهمي براي رسيدن به سازندگي و رشد سرمايه گذاري و رشد اقتصادي كشور است كه نبايد با مسائل سياسي آميخته شود.
به گفته وي، هم اينك قوانين فرسوده و مزاحم بر سر راه توليد و فضاي كسب و كار كشور وجود دارد كه نيازمند همراهي، هم افزايي و تعامل در اصلاح و حذف اين قوانين از سوي مجلس است.
رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي گفت: قانون تجارت كشور مربوط به سال هاي 1317 است كه نيازمند بازنگري و اصلاح است.
نبوي، از قاچاق كالا در كشور بنام بلاي جان توليد نام برد و افزود: سالانه 20 تا 25 ميليارد دلار كالا در كشور به صورت قاچاق وارد مي شود كه اين امر بزرگترين مانع توليد داخلي و ضرر به صنايع ملي است.
مشاور سرمايه گذاري رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان نيز در اين نشست گفت: محور توسعه و اشتغال در كشور توليد است.
جواد رادمنش ادامه داد: كمبود و نبود سرمايه در گردش، نقدينگي و قاچاق كالا اساسي ترين مشكلات فعالان بخش توليد در كشور و به خصوص اين استان است.
وي كاهش سود تسهيلات بانكي براي واحدهاي توليدي، كاهش حامل هاي انرژي با هدف كاهش هزينه هاي توليد، افزايش سطح اختيارات بانكها براي پرداخت تسهيلات به فعالان بخش توليد، تقسيط بدهي ها و معوقات بانكي و جابجايي منابع را خواستار شد.
نائب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و كشاورزي استان نيز در اين نشست ادامه داد: در سال هاي گذشته به دليل ركود و تحريم هاي اقتصادي، واحدهاي توليدي و صنعتي در اين استان با مشكلات عديده اي روبه رو شدند.
عبدالكريم كريمي، ماليات بر ارزش افزوده را مهم ترين مشكل فعالان اقتصادي در كشورعنوان كرد و افزود: مسئولان براي رفع اين مشكل چاره جويي كنند.
هم اينك يكهزار و 228 واحد توليدي و صنعتي در چهارمحال و بختياري فعال است كه به استناد
گزارش هاي رسمي سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در سال هاي گذشته 450 واحد از اين تعداد تعطيل و نيمه تعطيل شده است.
7361/6021