به گزارش ايرنا، حجت الاسلام والمسلمين محمدعلي نكونام روز پنجشنبه در گردهمايي اعضاي كارگروه ها، شوراي سياست گذاري امور مساجد چهارمحال و بختياري و ستاد هاي هماهنگي امور مساجد شهرستان هاي استان افزود:مسجد نقش اساسي در پيشبرد امور دارد و در اين راستا هيچكدام از مراكز اطلاع رساني، نقش مسجد را نمي توانند ايفا كنند.
وي، رابطه معنوي مسجد با دل ها را اراده تكويني خدا دانست و تأكيد كرد:رابطه بين مخاطب و منبر بسيار اثرگذار و تحول آفرين تر از تمامي رسانه هاست.
نكونام گفت:تلاش براي رونق و جاذبيت در جامعه و كنترل آسيب هاي اجتماعي نيازمند توجه بيشتر به امور مساجد است.
وي تصريح كرد:دشمن با ابزار مختلفي مانند ماهواره كه در اختيار دارد مردم را به منكر و فساد دعوت مي كند،به همين منظور يكي از راه هاي مبارزه با فساد اجتماعي، شيطنت ها و آسيب هاي موجود احياي كاركرد اجتماعي مساجد، اقامه نماز، امر به معروف و نهي از منكر است.
نكونام تأكيد كرد:برقراري رابطه تنگاتنگ بين مسجد و تمامي اهالي هر محله بايد در دستور كار متوليان امر قرار گيرد.
نكونام، امام جماعت را ركن اصلي مسجد دانست و بيان داشت:امام جماعت بايد در هدايت، مسائل تربيتي و اخلاقي تأثيرگذار باشد و دست اندر كاران مسجد نيز بايستي حرمت و حريم وي را حفظ كنند.
مسئول مركز رسيدگي به امور مساجد چهارمحال و بختياري نيز گفت:با گذشت 38 ماه از فعاليت اين مركز اما هنوز به نقطه مطلوب در امور مساجد نرسيده ايم.
حجت الاسلام والمسلمين عليرضا ملك محمدي تصريح كرد:پارسال 38 مسجد در چهارمحال و بختياري بهره برداري شد اما هنوز بسياري روستاهاي اين استان از نهمت مسجد بهره مند نيستند.
وي افزود:اكنون يك پنجم مساجد چهارمحال و بختياري امام جماعت ندارند و به همين منظور بايد مجمع خيرين مسجدساز در استان ساماندهي شود.
ملك محمدي تأكيد كرد:تهيه طرح پيوند نوجوانان و جوانان با مسجد، تجليل از پيشكسوتان مسجد، عيادت از بيماران همسايه مسجد، جذب خيران مسجد ساز، غبارروبي مساجد و چاپ نخستين شماره نشريه مسجد از مهمترين برنامه هاي سال جاري در راستاي ارتقاي امور مساجد چهارمحال و بختياري به شمار مي رود.
نماينده پيش مجلس شوراي اسلامي نيز گفت:بسياري از وقايع مهم تاريخ صدر اسلام در مساجد برنامه ريزي و تصميم گيري شد.
حجت الاسلام والمسلمين مرتضي آقاتهراني تصريح كرد:نبايد اجازه داد برخي با هدايت فعاليت هاي فرهنگي، هنري و مذهبي به خارج از مساجد لطماتي را به اين بخش وارد كنند.
وي افزود:مساجد بايد محلي براي ارتقاي ابعاد سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي باشند.
31 مرداد 1395 خورشيدي همزمان با 21 آگوست 2016 ميلادي به نام روز جهاني مسجد نامگذاري شده است.
7362/2097
شهركرد – ايرنا – نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهركرد گفت:پويايي جامعه اسلامي به احياي مساجد است و بايد مساجد در راس جامعه باشد و مسجد از رسانه در امر اطلاع رساني اثرگذارتر است.