صفدر نيازي روز دوشنبه در جمع كشاورزان بخش مانه شهرستان مانه و سملقان در خصوص اهميت طرح كاداستر اظهار كرد: اين طرح بسيار ارزشمند بوده و در چند استان كشور نيز اسناد آن آماده تحويل به كشاورزان است.
وي افزود: اسنادي كه صادر مي شود براي استفاده تسهيلات كشاورزي بسيار كاربرد دارد.
وي تصريح كرد: با اجراي طرح كاداستر بسياري از اطلاعات در باره زمين، ميزان كشت و .... ارائه مي شود.
مديركل مهندسي و حدنگاري اراضي كشاورزي سازمان امور اراضي افزود: براي اجراي اين طرح در هر هكتار مبلغ 410 هزار ريال بايد پرداخت شود كه اين مبلغ را خود دولت متقبل خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: اجراي اين طرح تحول عظيمي را ايجاد خواهد كرد كه براي اجراي آن نياز به همكاري كشاورزان است.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي هم گفت: با توجه به اينكه شرايط سختي را در عرصه هاي بين المللي داشته ايم ولي به حول قوه الهي توانسته ايم خدمات خوبي را به كشاورزان ارائه كنيم .
عبدالله يوسفي اظهاركرد: در تحقق سياست هاي اقتصادي مقاومتي كشاورزي پيشروتر از همه است و اين حوزه مي تواند اقتصاد را از ركورد خارج كند.
وي بيان كرد: خريد بيش از 10 ميليون تن گندم مازاد بر نياز كشاورزان در سال جاري كشور را از مرز خودكفايي اين محصول راهبردي گذر داده است.
وي در خصوص طرح كاداستر گفت: اين طرح از سال گذشته در اراضي زراعي و باغي بخش سملقان اجرا شد و در سال جديد نيز در سطح هفت هزارو 468 هكتار از اراضي پاياب شيرين دره اجرا مي شود.
وي افزود:در اين طرح سندار كردن اراضي و مختصات و مشخصات در سازمان اراضي كشور به ثبت مي رساندد و با كاداستار، كشاورزي هوشمندي خواهيم داشت.
شهرستان مانه و سملقان با 110 هزار نفر جمعيت و داشتن 80 هزار هكتار اراضي كشاورزي و باغي به عنوان قطب كشاورزي خراسان شمالي محسوب مي شود.
7183/ 6042
آشخانه- ايرنا- مديركل مهندسي و حدنگاري اراضي كشاورزي سازمان امور اراضي از آغاز اجراي طرح كاداستر ( تعيين حدود و مساحت زمين هاي زراعي) به عنوان پايلوت در دشت هاي شهرستان مانه و سملقان در خراسان شمالي خبر داد.