۴ شهریور ۱۳۹۵، ۱۰:۱۳
کد خبر: 82202484
T T
۰ نفر
سرمایه گذاری 72 میلیون دلاری در مازندران پس از برجام

ساری-ایرنا- نایب رئیس مركز سرمایه گذاری خارجی مازندران گفت كه در پسابرجام 72 میلیون دلار سرمایه گذاری در این استان عملیاتی شد.

موسی قاسم پیشه روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود : این سرمایه گذاری را یك شركت كانادایی برای ساخت چهار نیروگاه برق در این خطه شمال كشور انجام داده است.
وی گفت كه این شركت پیشنهاد سرمایه گذاری در ساخت سه نیروگاه دیگر را نیز ارائه كرده است كه به دلیل محدودیت واگذاری بیشتر از چهار نیروگاه به یك شركت ، این سرمایه گذار بناچار باید شركت جدیدی را راه اندازی كند.
قاسم پیشه با اظهار این مطلب كه برجام موقعیت خوبی را برای سرمایه گذاری خارجی در مازندران فراهم كرد ، افزود : تاكنون 50 هیات خارجی برای سفر به استان پذیرش شده اند .
وی ایجاد پنجره واحد در اداره كل محیط زیست ، میراث فرهنگی ، جهادكشاورزی و صنعت، معدن و تجارت را از راهكارهای اصلی برای كاهش بوركراسی اداری و تسریع در زمان صدور مجوز اعلام كرد.
نایب رئیس مركز سرمایه گذاری خارجی مازندران پسابرجام و تصویب قانون حمایت از سرمایه گذاری خارجی و مشوق های پیش بینی در این قانون را گام های مهم برای جذب سرمایه گذاری خارجی قلمداد كرد .
** صدور مجوز برای 2 طرح سرمایه گذاری خارجی در دولت تدبیر و امید
مدیركل اقتصاد و دارایی مازندران همچنین گفت كه از آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید تاكنون برای 2 طرح سرمایه گذاری خارجی مجوز صادر شده است .
قاسم پیشه حجم سرمایه گذاری خارجی پیشنهادی برای این طرح ها را بیش از 757 میلیون دلاراعلام كرد.
به گفته وی ، از بدو تشكیل مركز خدمات سرمایه گذاری در استان برای 17 طرح سرمایه گذاری خارجی به ارزش 353 میلیون و 447 دلار مجوز صادر شد.
قاسم پیشه افزود : پیش از دولت یازدهم برای 35 طرح سرمایه گذاری با سرمایه پیش بینی شده چهار میلیارد و 623 میلیون دلارمجوز صادر شده بود ، ولی تحریم باعث به نتیجه نرسیدن این مجوزها شد.
وی سیاست اصلی مركز سرمایه گذاری خارجی استان را در حوزه اطلاع رسانی ، قراردادن اطلاعات این سرمایه گذاری ها پس از به نتیجه رسیدن آن اعلام كرد.
** تعیین تكلیف مجوزهای سرمایه گذاری خارجی در مازندران
نایب رئیس مركز سرمایه گذاری خارجی مازندران گفت كه بزودی برگه مجوز سرمایه گذاری های خارجی صادره از سوی این مركز تعیین تكلیف می شود.
قاسم پیشه با اشاره به اجرایی شدن ال سی در پسابرجام ، برنامه جدید این مركز را صدور مجوز واریز مبلغی از سرمایه گذاری پیش بینی طرح در حساب استانی اعلام كرد.
نزدیكی به پایتخت، پذیرش سالانه 30 میلیون مسافر، داشتن 337 كیلومتر ساحل دریای خزر، سه بندر مهم راهبردی از جمله امیرآباد با اتصال به شبكه ریلی، فرودگاه بین المللی، برخورداری از شبكه ریلی سراسری و اتصال آن از مرز اینچه برون به آسیای میانه از مهم ترین مزیت های نسبی زیرساختی مازندران است كه سرمایه گذاری را برای داخلی ها و خارجی ها می تواند سودآور كند.
مازندران سه میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد.
6982/ 1654
۰ نفر