۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۲
کد خبر: 82208845
T T
۰ نفر
آمار غرقي ها 18 نفر/ تمامي غرق شدگان گيلان، در مناطق خطرآفرين شنا كرده اند

رشت - ايرنا - مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري و دبير ستاد ساماندهي سواحل و تفرجگاه هاي ساحلي گيلان، شمار غرق شدگان در آب هاي ساحلي استان از ابتداي خردادماه امسال تاكنون را 18 نفر عنوان كرد و گفت: تمامي غرق شدگان در مناطق خطرآفرين شنا كرده اند.

يونس رنجكش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اگرچه آمار غرق شدگان در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 9 نفر كاهش داشته، اما هر حادثه اي كه براي هموطنان مان اتفاق بيفتد، براي ما تاسف آور است.
وي بيشترين تعداد غرق شدگان در استان را شامل شش نفر در شهرستان رودسر و كمترين غرق شدگان را در شهرستان هاي تالش، رشت و لنگرود با يك نفر ذكر كرد.
رنجكش با بيان اينكه از مجموع غرق شدگان در آب هاي ساحلي گيلان 13 نفر بومي و پنج نفر غيربومي بوده اند، ادامه داد: 15 نفر از اين تعداد، مرد و سه نفر زن است.
وي همچنين به سن غرق شدگان اشاره و بيان كرد: بالاترين سن غرق شدگان در آب هاي ساحلي گيلان، 51 سال و كمترين آنها شش سال است.
دبير ستاد ساماندهي سواحل و تفرجگاه هاي ساحلي گيلان گفت: با وجود هشدارهاي مكرر به هموطنان براي شنا كردن در طرح هاي سالمسازي ، باز هم عده اي به هشدارها توجه نمي كنند.
رنجكش افزود: از ابتداي خردادماه تاكنون، 750 نفر توسط منجيان غريق در آب هاي ساحلي استان نجات داده شده اند.
وي بر ضرورت استفاده از طرح هاي سالم سازي تاكيد و تصريح كرد: امسال امكانات خوبي از جمله امكانات تفريحي در اين طرح ها فراهم شده و انتظار داريم مردم براي حفظ امنيت خويش، از طرح هاي سالم سازي استفاده كنند.
از چابكسر در شرق تا آستارا در غرب گيلان حدود 280 كيلومتر نوارساحلي دارد. 9 شهرستان استان، داراي نوار ساحلي هستند.
امسال 40 طرح سالمسازي در گيلان اجرا مي شود و بيش از 700 نفر از منجيان غريق در طرح هاي سالمسازي و مناطق خطرآفرين استان مستقر شده اند.
7296