۱۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲
کد خبر: 82221376
T T
۰ نفر
هنرمند گرافيست: كپي كاري آثار گرافيك جوانان افزايش يافته است

تهران-ايرنا-هنرمند گرافيست گفت: كپي كاري در آثار جوانان مانع فكر كردن و خلاقيت مي شود و امروز مثل 'فست فود'، 'فست گرافيك' داريم.

به گزارش روز چهارشنبه گروه فرهنگي ايرنا، قباد شيوا اظهار كرد: كپي­ كاري در آثار جوانان زياد شده كه البته در هنرمندان حرفه ­اي هم كپي ­كاري مي كنند و اين امكان فكر كردن و خلاقيت را مي گيرد.
وي ادامه داد: دسترسي به اطلاعات بد نيست اما هجوم اطلاعات سبب شده جوانان به جاي خلاقيت و فكر كردن، سريع طرحي را كپي كنند. مثل فست فود اين هم 'فست گرافيك' است.
شيوا، در ادامه با اشاره به جشنواره هنرهاي تجسمي جوانان افزود: در كليت جشنواره آثار خوب و با كيفيتي ديده مي ­شد اما آثار طراحي گرافيك جشنواره امسال در حد انتظار نبود. وي ادامه داد: چند سال قبل آثار بهتري از جوانان ديدم اما در جشنواره امسال بيشتر جوانان سعي كرده بودند 'دوستي' و 'موسيقي كردستان' را كه موضوع رشته طراحي گرافيك جشنواره بود، با رنگ ­هاي تيره طراحي كنند.
شيوا گفت: استفاده از كامپيوتر و اينترنت هرچند در بسياري از زمينه ­ها مناسب است اما در طراحي ­گرافيك، خلاقيت را از بين مي برد و كپي­ كاري را افزايش داده است، در حالي كه در بعضي كشورها، اجازه­ استفاده از كامپوتر را در دانشگاه هاي هنر نمي دهند.
به گزارش روابط عمومي مركز هنرهاي تجسمي، وي ادامه داد: دانشگاه ها نيز در اين وضعيت نقش دارند، در دوره ­اي تعداد دانشجويان و دانشكده ­هاي گرافيك كم بود و استادان حرفه­ اي بودند اما امروز كه از زابل تا بابل دانشكده­ هاي هنر و گرافيك داريم و دانشجويان و علاقه­ مندان گرافيك فراوان است، استادان برخوردار از دانش و تخصص كافي، پاسخگو نيستند و افرادي به عنوان استاد در دانشگاه ها آموزش مي دهند كه خود، دانش و شناخت كافي ندارند.
فراهنگ**9338**1027
۰ نفر