۱۸ شهریور ۱۳۹۵، ۱۵:۲۸
کد خبر: 82223202
T T
۰ نفر
جانبازان شيميايي سردشت افتخار كشورهستند

تهران -ايرنا - رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران با بيان اين كه جانبازان شيميايي به هيچ عنوان فراموش شدني نيستند، گفت: جانبازان شيميايي سردشت افتخار كشور هستند.

به گزارش روز پنج شنبه ايرنا از روابط عمومي بنياد شهيد، حجت الاسلام والمسلمين سيد محمدعلي شهيدي در نشستي با انجمن دفاع از حقوق مصدومين شيميايي سردشت كه در مركز دانش پژوهان و تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر بنياد برگزار شد، افزود :جانبازان شيميايي به هيچ عنوان فراموش شدني نيستند و با هماهنگي‌هاي صورت گرفته با رييس جمهوري به زودي سفري به آن منطقه انجام مي شود.
معاون رييس جمهوري افزود: تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر اتاق فكر بنياد هستند و بنياد با دريافت نظرات، مشكلات و پيشنهادات اين تشكل ها نسبت به پيگيري و حل مشكلات ايثارگران اقدام مي كند.
واحدي دبير كل انجمن دفاع از حقوق مصدومين شيميايي سردشت نيز در اين نشست اقدامات اين تشكل را تشريح كرد و گفت: اين انجمن در سطح كشور و عرصه بين المللي مسائل حقوقي مربوط به جانبازان شيميايي را دنبال مي‌كند و در اين زمينه با مركز دانش پژوهان و تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر نيز هماهنگي لازم را دارد.
وي ادامه داد: انجمن دفاع از حقوق مصدومين شيميايي سردشت از سال 1379 با محوريت احقاق حقوق جانبازان شيميايي به وجود آمد و به نظر ما اين جانبازان جزو مظلوم‌ترين جانبازان هستند كه ريه خود را از دست داده‌اند، به همين منظور در سطح بين المللي طي 2 سال گذشته در اجلاس هلند سخنراني داريم و در دادگاه لاهه نيز پرونده جانبازان شيميايي مطرح شده و هياتي قضايي از اروپا از سردشت بازديد كرده است.
دبير كل انجمن دفاع از حقوق مصدومين شيميايي سردشت با اعلام اين كه اكنون سردشت به عنوان شهر صلح در دنيا معرفي شده است تصريح كرد: كتبيه سردشت شهر صلح در سطح بين المللي اكنون امضا شده است.
واحدي با اشاره به آمار جانبازان شيميايي در كشور اظهار داشت: انجمن براي كمك مالي به هيچ سازماني مراجعه نكرده است و تنها هدف ما تكريم جانبازان شيميايي، مرتفع كردن مشكلات در كميسيون‌هاي پزشكي و پيگيري حقوقي موضوع در مجامع جهاني است.

**بنياد آماده بهره برداري از دانش و تجربيات تشكل‌هاي ايثارگري است
همچنين شهيدي نماينده ولي فقيه، معاون رييس جمهوري و رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران در ديدار با دبير كل خانه ايثارگران كشور كه در مركز دانش پژوهان و تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر انجام شد، گفت: اين بنياد از دانش و تجربيات تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر استفاده مي‌كند و آماده تعامل با آن‌ها براي حل مسائل جامعه ايثارگري است.
وي با بيان اين كه ويژگي انقلاب اسلامي مردمي بودن و همكاري كردن با مردم است، اظهارداشت: تشكل‌هاي مردمي ايثارگران پس از انقلاب اسلامي نقش مهمي را در كشور به عهده داشتند و به همه اقشار جامعه به خصوص جامعه خاص ايثارگري كمك‌هاي زيادي كردند كه خانه ايثارگران هم شامل اين نهادها است.
وي ادامه داد: خانه ايثارگران كشور شاخه نويني از ميان تشكل‌ها و طيف‌هاي فعال جامعه ايثارگري است كه دبير كل آن هم با دارا بودن تخصص پزشكي خدمات بسيار ارزشمندي را به جامعه ايثارگران ارائه مي‌كند، خدماتي كه افضل است و به طور قطع اقدامي پرارزش و قابل تحسين محسوب مي‌شود.
رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران تصريح كرد: اين بنياد از دانش و تجربيات تشكل‌هاي شاهد و ايثارگر استفاده مي‌كند و آماده تعامل با آن‌ها براي حل مسائل جامعه ايثارگري است.
دكتر يزدان پرست دبير كل خانه ايثارگران كشور نيز در اين نشست گفت: خانه ايثارگران از سال 1380 به صورت داوطلبانه تشكيل شده و با 28 هزار نفر عضو از خانواده شهدا و جانبازان و ايثارگران فعاليت حرفه اي خود را از سال 1389 آغاز كرد و يكي از افتخاراتمان اين است كه توانستيم بينايي جانبازي 70 درصد دو دست قطع و نابينا را با خريد قرنيه به او بازگردانيم.
اجتمام **2181 ** 1336
۰ نفر