به گزارش ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف، دبیر سومین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه كشور در مراسم اختتامیه این مسابقات به حضور 200 نفر در قالب 60 تیم در رقابتهای این رویداد تخصصی اشاره كرد و گفت: از مجموع تیم های حاضر در مسابقات، 20 تیم از پایتخت، 13 تیم از مشهد، 6 تیم از اصفهان، پنج تیم از یزد، سه تیم از شیراز و سه تیم از گیلان، استان های گرگان، مركزی، گلستان و همدان هر كدام 2 تیم و قم، آذربایجان غربی و كردستان هر كدام یك تیم شركت كردند.
دكتر 'حمیدرضا ربیعی' افزود: همچنین تعداد خانم های شركتكننده در این رقابت ها به 30 نفر و تعداد آقایان به 170 نفر میرسید و شركت كنندگان در این دوره از مسابقات نیز در رده سنی 14 تا 35 سال قرار داشتند.
وی با بیان اینكه چالش اصلی این ماراتون بهبود ارتباط میان صنعت كشور و دانشگاه است، اظهار كرد: به عنوان مثال در سال گذشته دانشگاه صنعتی شریف برای شركت همراه اول علاوه بر تولید فناوری های پیشرفته، حدود یك هزار و 500 میلیارد تومان كسب درآمد و تولید ثروت كرد.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف، ایجاد ارتباط تنگاتنگ میان دانشجویان و بدنه صنایع در جهت رشد كشور و اقتصاد مقاومتی را هدف اصلی برگزاری این رویداد برشمرد.
وی همچنین از برگزاری نبرد «كاپكد» یا برنامهنویسی آنلاین در آبان ماه امسال به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف خبر داد و گفت: در دوره قبلی این مسابقات كه سال گذشته برگزار شد، شاهد حضور هشت هزار شركت كننده بودیم.
سومین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه كشور با اهداف بنیادی همچون ایجاد فرصت لذت بردن در فرآیندی مركب از آموزش، تجاری سازی و خلاقیت، آموزش رفتارهای صحیح اجتماعی- اقتصادی در حوزه كسب و كارهای نو، لذت حل مساله به شیوه های گوناگون در فرآیندی خلاقانه، پرورش ایده های خلاقانه در حوزه برنامه نویسی موبایل، توجه به رغبت ها و علایق متفاوت دانشجویان و شناسایی توانمندی ها و هدایت استعدادهای در حوزه برنامه نویسی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
در این ماراتون دانش آموزان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه های سراسر كشور در قالب تیمهای سه یا چهار نفره در مدت زمان 48 ساعت فرصت داشتند تا نسخه اولیه یك نرم افزار موبایل را با موضوع مشخص شده از طرف كمیته داوری برنامه نویسی و ارائه كنند.
تیم داوری مسابقات متشكل از اعضای هیات علمی و متخصصان حوزه برنامه نویسی و با سرپرستی آزمایشگاه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه دانشگاه صنعتی شریف پس از بررسی عملكرد 60 تیم حاضر در ماراتون 13 تیم را جهت حضور در رقابت نهایی انتخاب كردند.
به این ترتیب 13 تیم نهایی در مرحله پایانی به رقابت با یكدیگر پرداختند تا تكلیف تیم برتر مشخص شود و در نهایت هیات داوران پس از جمع بندی تیمهای مهربانه، فیبز و نارنگی به ترتیب به عنوان تیمهای اول تا سوم معرفی كرد.
علمی**1055**1440
تهران- ایرنا- سومین ماراتون برنامه نویسی تلفن همراه كشور با معرفی و قدردانی از تیم های برتر در دانشگاه صنعتی شریف به كار خود پایان داد.