به گزارش روز شنبه پایگاه خبری پلیس، سردار حسین رحیمی اظهار داشت: با توجه به اینكه قاچاق كالا و ارز تاثیرات منفی بر پیكره اقتصاد كشور می گذارد براین اساس مبارزه با آن از اولویت های مهم پلیس در سیستان و بلوچستان است.
وی با بیان اینكه برنج، چای، لوازم خودرو و سوخت بیشترین كشفیات این مدت پلیس سیستان و بلوچستان را در امر مبارزه با قاچاق كالا و ارز تشكیل داده است گفت: كشفیات پنج ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش ریالی اقلام 138 درصد رشد داشته است.
وی بیان كرد: ماموران پلیس استان در این مدت سه هزار و 474 پرونده در حوزه كالای قاچاق تشكیل داده كه رشد 124 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
فرمانه انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به توقیف سه هزار و 223 دستگاه خودرو در زمینه قاچاق كالا گفت: در پنج ماهه اول سال جاری با تلاش های شبانه روزی مأموران پلیس در سطح سیستان و بلوچستان دستگیری قاچاقچیان كالا نیز 62 درصد افزایش پیدا كرده است.
7316 ** 6081 **خبرنگار: عصمت جهانی ** دبیر: حیدر سرایانی
افزون بر277 میلیارد ریال كالای قاچاق در سیستان و بلوچستان كشف شد
۲۷ شهریور ۱۳۹۵، ۱۱:۱۸
کد خبر:
82232909
![افزون بر277 میلیارد ریال كالای قاچاق در سیستان و بلوچستان كشف شد افزون بر277 میلیارد ریال كالای قاچاق در سیستان و بلوچستان كشف شد](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13950627/82232909/N82232909-71023696.jpg)
زاهدان- ایرنا- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: 277 میلیارد و 504 میلیون ریال انواع كالای قاچاق در پنج ماه نخست امسال در استان كشف شد.