فروزان خردپژوه در حاشيه اردوي علمي برگزيدگان تورنمنت شهرها در اردوگاه فرهنگي و تربيتي امام خميني خمين، افزود: اين طرح در كمسيون آموزش مجلس شوراي اسلامي در حال بررسي است و در صورت تصويب در خانه ملت، تحول چشمگيري در آموزش ايجاد مي كند.
وي ادامه داد: از مفاد اين طرح اين است كه موسسه اي مثل سازمان سنجش، كنكور را در طول يك سال در سه تا پنج بار برگزار مي كند و اين امر استرس و اضطراب دانش آموزان را به شدت كاهش مي دهد.
به گزارش ايرنا خردپژوه افزود: نگاه دولت و نظام به مقوله آموزش بايد تغيير كند چرا كه آموزش كاربردي و هدفمند در رده هاي مختلف نياز اساسي كشور است و مي تواند از مشكلات گره گشايي كند.
عضو هيات علمي دانشگاه شريف بيان كرد: نظام برنامه ريزي آموزش نيازمند پوست اندازي است و آموزش ها بايد توليد محور باشند و مهارت هاي علمي در كنار توانمندي حرفه اي از مسايلي است كه بايد مد نظر قرار گيرد.
خردپژوه، بر اجراي پروژه هاي علمي به صورت تيمي و گروهي تاكيد كرد و افزود: هيچ كار علمي اصيلي به تنهايي قابل اجرا نيست .
وي بيان كرد: يكي از حلقه هاي مهم در حوزه توليد ، پيوند اطلاعات ،ايده ها و دانش به عرصه عمل است و در رويكرد جديد آموزشي كشور اين مساله بايد محوريت داشته باشد.
خرد پژوه افزود: آينده علمي كشور به دانش آموختگاني نياز دارد كه كار تيمي را سرلوحه خود قرار دهند.
وي گفت: اغلب جايزه هاي جهاني به عنوان هاي برجسته علمي در قالب كار گروهي تعلق مي گيرد در 30 سال اخير جايزه ها به طرح هاي تيمي اعطا شده است.
به گزارش ايرنا، وي در ارتباط با دانش رياضي كشور گفت: استعدادهاي درخشاني در حوزه رساضيات در كشور پرورش يافته و توانسته اند جزء بهترين ها در دنيا شوند و به عنوان مثال برنده جايزه مدال فيلدز دو سال گذشته به مريم ميرزا خاني كه ايراني است اهدا شده است .
وي گفت: سرمايه هاي انساني در حوزه استعدادهاي درخشان بايد به شكل ويژه ديده شوند چرا كه بسياري از كشورهاي دنيا از دانش آموختگان رياضي ايران استفاده مي كنند.
خردپژوه ادامه داد: نابساماني در بازار كار رشته هاي رياضي در سال هاي اخير بي رغبتي دانش آموزان به اين حوزه را ايجاد كرده و در نظام آموزشي اين مهم بايد جدي گرفته شود.
وي گفت: ريزش نيروي انساني در رشته هاي رياضي يك معضل است و نبايد اجازه داد اين روند استمرار يافته و به تعطيلي رشته رياضي در آموزشگاه ها بيانجامد.
به گزارش ايرنا،وي عنوان كرد: رتبه در المپياد ها بايد به گونه اي حركت كند كه ملاك رتبه آوري اموزش هاي خاص نباشد بلكه سطح آموزشي مدارس به گونه اي كاربردي و عميق باشد كه بتواند به درخشش در المپياد بيانجامد.
وي گفت: به همين دليل تورنمنت در شهرها راه اندازي شد تا انگيزه سياسي و كسب مقام در المپيادها كنار رود و هدف يادگيري و كسب دانش شود .
35 خانه رياضي در كشور فعال است و از فعاليت اين خانه هاي رياضي 18 سال مي گذرد.
دومين اردوي علمي آموزشي برگزيدگان مسابقات رياضي تورنمنت ايران در خمين به مدت سه روز از روز سي ام شهريور ماه تا يكم مهر ماه در حال برگزاري است.
شهرستان خمين از توابع استان مركزي 110 هزار نفر جمعيت دارد.
/60137277/** خبرنگار: افسانه آروند *انتشار دهنده:مژگان حيدري *
نماينده مسابقات تورنمنت ايران
اجرايي شدن طرح تفكيك سنجش از پذيرش، تحول ساز آموزش در كشور است
۳۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۹:۰۸
کد خبر:
82237147
خمين - ايرنا- نماينده مسابقات تورنمنت شهرهاي ايران گفت: اجرايي شدن طرح تفكيك سنجش از پذيرش، تحول ساز حوزه آموزش در سطوح پيش از دانشگاه و مقاطع آموزش عالي است.