به گزارش روز شنبه خبرنگار ايرنا، سيدجلال سيدمحمدي در جلسه شوراي آرد و نان شهرستان تالش افزود: پخت نان نامرغوب توسط برخي از نانوايان، ظلم در حق مردم است و به لحاظ تخلف برخي از واحدهاي صنفي، بايد ضمن تشديد نظارت ها راهكارهاي تشويق و تنبيه بكار گرفته شود.
وي اظهار كرد: تهيه نان به عنوان غذاي بيشتر مردم از اهميت خاصي برخوردار است و با توجه به افزايش جمعيت، با يك بررسي آماري 600 واحد آرد به سهميه موجود افزوده شده است.
وي بيان كرد: تعداد نانوايي هاي بخش مركزي تالش از استانداردهاي كشور بيشتر است و بايد در اين خصوص و افزايش كيفيت نان، چاره انديشي شود.
سيدمحمدي ادامه داد: با هدف ارتقاي كيفيت نان به دنبال اجراي طرح آمايش كيفيت و تنوع نان در شهرستان تالش هستيم و مجوز نانوايي جديد براي داخل شهر تالش صادر نمي شود.
او گفت: بيش از 90 درصد نانوايي هاي شهرستان تالش از نوع بربري است و ضرورت پخت و عرضه انواع مختلف نان در اين شهرستان احساس مي شود.
معاون فرمانداري تالش افزود: به لحاظ اهميت نان در زندگي و ارتباط آن با سلامت بشر، نظارت بر عملكرد نانوايي ها بايد جدي گرفته شود و متوليان امر در اين راستا دقت بيشتري اعمال نمايند.
سيدمحمدي برگزاري كلاس هاي توجيهي و آموزشي براي نانوايان را به منظور افزايش كيفيت نان در تالش خواستار شد.
شهرستان تالش با بيش از 190 هزارنفرجمعيت در غرب استان گيلان قرار دارد.
خبرنگار: سيدجلال سيدمحمدي**انتشار دهنده : نصراله ابراهيمي
7106 / 7124/6070
معاون فرمانداري تالش:
مردم باخريد نان مرغوب، نانوايان موفق را حمايت كنند
۲۴ مهر ۱۳۹۵، ۲۲:۱۸
کد خبر:
82267807
آستارا - ايرنا - معاون سياسي اجتماعي فرمانداري تالش گفت: توصيه مي شود مردم در عمل به نقش نظارتي خود با خريد نان مرغوب، نانوايان موفق را حمايت و واحدهاي ديگر را به تلاش براي افزايش كيفيت نان وادار كنند.