۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۲۳
کد خبر: 82280435
T T
۰ نفر
ورزش جانبازان و معلولان در دزفول نيازمند توجه بيشتر است

دزفول - ايرنا - ورزشكاران معلول و جانباز شهرستان دزفول در سالهاي اخير با كسب عناوين مختلف جهاني و پارالمپيك ثابت كردند كه از توان و ظرفيت بالايي در بسياري از رشته هاي ورزشي برخوردار مي باشند اما بايد بيشتر مورد حمايت قرار گيرند.

كسب بيش از 50 مدال رنگارنگ در رقابت هاي مختلف ملي ، بين المللي و پارالمپيك از جمله افتخارات ورزشكاران جانباز و معلول دزفول مي باشد.
مربي تيم ملي دو وميداني جانبازان و معلولان ايران در گفت و گو با ايرنا با اشاره به افتخارآفريني جانبازان و معلولان شهرستان دزفول گفت:خوشبختانه مسئولان متوجه جايگاه ويژه ورزش جانبازان و معلولان در جهان و مسابقات پارالمپيك قرار گرفته اند اما اگر قرار باشد افتخار دوباره اي نصيب ورزشكاران دزفول شود بايد همچون گذشته و حتي فراتر در اين زمينه سرمايه گذاري كرد.
ماشاله طاهري كه از سه سال پيش با همكاري اداره ورزش و جوانان دزفول مسئوليت مربيگري ورزشكاران جانباز و معلول شمال خوزستان را عهده دار است افزود:در يك كار گروهي موفق شديم در اين مدت چندين ورزشكار را در رشته هاي پرتاب نيزه و ديسك و وزنه به مقام هاي مختلف قهرماني آسيا ،جهان و پارالمپيك معرفي كنيم .
وي با تاكيد بر كسب بيش از 50 مدال رنگارنگ در رقابت هاي ملي و برون مرزي توسط ورزشكاران جانبازو معلول دزفول گفت:نخستين مدال آور شهرستان دزفول در اين رقابت ها محمدحسين نوذري فر مي باشد كه در كلاس F55 در چند مسابقه بين المللي و جهاني حضور داشته است.
مربي تيم ملي دو وميداني جانبازان و معلولان ايران افزود:پس از اين توانستيم عبدالرضا جوكار را به جامعه ورزشي كشورمان معرفي كنيم كه اين ورزشكار نيز موفق شد در چند مسابقه بين المللي حضور يابد و در پنج رويداد بزرگ ورزشي پارالمپيك شركت كند كه اگر مسئولان برگزار كننده مسابقات جهاني و پارالمپيك در كلاس F53 پرتاب نيزه را حذف نمي كردند عبدالرضا جوكار مي توانست ششمين پارالمپيك خود را نيز با موفقيت پشت سر بگذاردو موفق به كسب مدال شود.
طاهري افزود:محمد دباغ زاده سومين ورزشكار مطرح شهرستان دزفول در سطح جهاني است كه چند نشان قهرماني در مسابقات جهاني و بين المللي كسب كرده است.
مربي تيم ملي دو وميداني جانبازان و معلولان كشورمان اظهار كرد:در پارالمپيك ريو 2016 نيز موفق شديم يكي ديگر از ورزشكاران دزفول را بنام عليرضا قلعه ناصري به جامعه ورزشي كشورمان معرفي كنيم كه از هشت سال پيش تاكنون از رده سني جوانان تا بزرگسالان پرورش يافت و موفق به كسب مدال نقره در پارالمپيك ريو شد.
وي افزود: استعدادهاي بسياري در رشته هاي مختلف براي كسب عناوين قهرماني در دزفول وجود دارد كه اين استعدادهاي ابتدا بايد كشف شوند و روي آنها برنامه ريزي حرفه اي كرد كه برنامه ريزي براي معلولان به دليل مشكلاتي كه دارند به مراتب بيشتر ودشوار تر است.
طاهري به برنامه تمرين براي پارالمپيك ريو اشاره كرد و گفت:خردادماه امسال با برنامه ريزي كميته ملي پارالمپيك و فدراسيون ورزش هاي جانبازان و معلولان ،اردوي تيم ملي در تهران تشكيل شد و بيش از سه ماه شبانه روز ورزشكاران در ورزشگاه آفتاب انقلاب زير تمرين كردند.
وي كه در اين اردوها سرپرستي اردوي تيم ملي دو و ميداني و مربيگري عليرضا قلعه ناصري را بر عهده داشته است از حمايت هاي فدراسيون و مسئولان ورزشي كشور تقدير كرد .
وي در بخش ديگري از سخنان خود به بيان مشكلات و كمبودهاي جانبازان و معلولان نيز اشاره كرد و گفت:در اين مدت مسئولان تلاش زيادي براي رفع نواقص و كمبودها از خود نشان دادند تا ورزشكاران بدون هيچ دغدغه اي در مسابقات حضور يابند كه جاي تقدير دارد.
وي به بيان تلاش ها و اهميت وجود مربي براي ورزشكاران تاكيد كرد و افزود:اين مربي است كه مي تواند با برنامه ريزي مناسب و دقيق ورزشكار را به جايگاه بالا و سكوهاي قهرماني سوق دهد كه تلاش آنها بايد مورد توجه قرارگيرد.
طاهري افزود:در نشست بدرقه مسابقات پارالمپيك كه با حضور مسئولان استاني و استاندار خوزستان برگزار شد مقرر گرديد هديه اي به ورزشكاران و ميانگين آن به مربيان اعزامي اهدا شود كه انتظار مي رود اداره كل ورزش و جوانان استان خوزستان به وعده خود عمل كند و از مربيان كم توقع و زحمت كش نيز مانند ورزشكاران تقدير كند.
7278/6068
خبرنگار:رقيه كردي**انتشار دهنده:محمدعلي فريدپناه