۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۷
کد خبر: 82281080
T T
۰ نفر
27سد دیگر در كردستان در دست ساخت و مطالعه است

سنندج- ایرنا- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار كردستان گفت: به رغم تمامی محدودیت ها در بخش مهار آب های مرزی و حوزه انتقال آب در استان 10سد در دست احداث و 17 سد هم در دست مطالعه است.

به گزارش ایرنا، امیر قادری شامگاه سه شنبه در نشست بررسی مشكلات حوزه عمرانی شهرستان قروه افزود: با توجه به اینكه قروه یكی از شهرستان های مهم و با قابلیت بالا در استان است اقدامات خوبی در حوزه انتقال آب در استان كردستان صورت گرفته است كه در افق دراز مدت آب مورد نیاز شهرهای استان و بخش های كشاورزی مورد نظر را تأمین می كند.
به گفته وی با توجه به اهمیتی كه شهرستان قروه در بخش های مختلف در زمینه تامین آب شرب دراز مدت و كوتاه مدت، تعیین تكلیف چاه های آب كشاورزی، انتقال آب از سدهای آزاد و ژاوه به دشت قروه و دهگلان و بهسازی راه های روستایی دارد با بررسی این مشكلات می توان در توسعه شهرستان قدم های مثبتی برداشته شود.
قادری افزود: افت آب های زیرزمینی در این منطقه یكی از دغدغه های مسئولان و مردم است كه با اتمام و تكمیل خط انتقال می توان مشكل آب شرب و آب كشاورزی حل كرد و با توجه به پیشرفت خوب این طرح ها، برنامه ریزی های خوبی در این رابطه صورت گرفته است.
وی اضافه كرد: در حال حاضر مشكل تامین آب شرب كوتاه مدت در این شهرستان از طریق شركت آب و فضلاب شهری و منطقه ای مرتفع می شود و در آینده نزدیك برای تامین آب شرب در دراز مدت از طریق سد آزاد و قوچم آب كیفیتی به این شهرستان انتقال یابد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار كردستان گفت: سال گذشته برای انتقال آب از سدهای آزاد و ژاوه از محل صندوق توسعه ملی برای بخش آب شهرستان قروه و دهگلان 403 میلیارد تومان تخصیص داده شد و در سال جاری برای انتقال آب از این سدها 550 میلیارد تومان مصوب شده است.
وی افزود: اعتبارات انتقال آب از سدهای استان از اعتبارات كلان و نامحدود در سطح استان است كه این نشان از اهتمام ویژه دولت به توسعه و آبادانی كردستان است.
قادری افزود: دشت قروه و دهگلان با وسعتی بیش از 200هزار هكتار است كه 100هزار هكتار آن اراضی كشاورزی می-باشد و یكی از دشتهای مستعد كشور بوده كه در حال حاضر به دلیل كمبود منابع آب سطحی و زیرزمینی با مشكلات بسیاری روبه رو است.
امام جمعه شهرستان قروه نیز در این نشست گفت: تمام مشكلات موجود در قروه به خوبی قابل لمس است از جمله كنتور مشترك برق در روستاها یكی از دغدغه های مردم روستاها است و این امر عادلانه نیست كه همه باید یكسان پول پرداخت كنند.
حجت الاسلام حسن باباییان افزود: در برخی از روستاهای شهرستان قروه غسالخانه وجود ندارد و این در شأن استان فرهنگی و فرهیخته كردستان نیست.
وی اظهار كرد: مردم این شهرستان در تمامی صحنه های انقلاب حضوری بسیار گسترده داشتند و خدمت به آنها مایه افتخار است.
قروه در 90 كیلومتری شرق سنندج مركز استان كردستان واقع شده است.
7345/ 3020
**خبرنگار:سارا صالحی**انتشاردهنده: عبدالله حمانی