۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۴۱
کد خبر: 82287058
T T
۰ نفر
پیام تبریك رئیس سازمان محیط زیست كشور به نخستین بانوی جنگلبان كردستانی

سنندج- ایرنا- معصومه ابتكار رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست و معاون رئیس جمهوری در صفحه تویتری خود به نخستین بانوی جنگلبان كردستانی تبریك گفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا خانم ابتكار در صفحه تویتر خود با عنوان 'درود بر بانوی جنگلبان'، به عزم و اراده این بانوی جنگلبان تبریك گفته است.
شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده نیز این گزارش خبرگزاری ایرنا را در صفحه تویتر خود، بازنشر كرده است.
انتشار این گزارش ایرنا با استقبال خوب انجمن های زیست محیطی و فعالان این عرصه روبرو بوده و اعضای بسیاری از این انجمن ها در مورد این گزارش اظهار نظر كردند.
در فضای مجازی و بویژه در كانال های تلگرامی مصاحبه و عشق و علاقه این بانوی جنگلبان كردستانی بازتاب بسیار گسترده ای داشته و در چندین سایت خبری محلی نیز بازنشر شده است.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در یك مصاحبه اختصاصی با كژال كریمی نخستین بانوی جنگلبان كردستانی از فعالیت های وی در عرصه جنگلبانی و طرح های توسعه و غنی سازی جنگل های كردستان گزارشی را منتشر كرده بود.
این بانوی جنگلبان در مصاحبه خود با خبرگزاری ایرنا گفته بود: با عشق و علاقه شغل جنگلبانی را انتخاب كردم و حاضر نیستم كه این شغل را با پزشكی هم معاوضه كنم.
وی اظهار كرده بود: عشق و علاقه ام به كار باعث شده كه با همكاران دیگرم در یك فضای رقابتی فعالیت كنم و جنسیتم هیچگاه باعث نشده كه در این زمینه ضعفی از خودم نشان دهم.
كریمی گفته به هر درخت و بوته جنگل با چشم تقدس نگاه می كنم و آنها را از اعضای خانواده خودم می دانم و هرگاه آتش سوزی در جنگل گزارش می شود با تمام وجود برای كمك به خاموش كردن آن تلاش می كنم.
این كارشناس جنگل و مراتع اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سروآباد افزود: سبز شدن دوباره درختان، مبارزه با آفت های مختلف و كمك به احیای جنگل بسیار لذت بخش است.
كژال كریمی دارای مدرك كارشناسی ارشد رشته جنگل شناسی و اكولوژی جنگل بوده و در سال 1394 در آزمون استخدامی منابع طبیعی و آبخیزداری استان كردستان استخدام شده است.
وی هم اكنون كارشناس یك طرح توسعه و غنی سازی جنگل به مساحت 70 هكتار در روستای احمدآباد شهرستان مرزی سروآباد در استان كردستان است.
از مساحت 2 میلیون و 937 هزار هكتار استان كردستان، بیش از 374 هزار هكتار آن را جنگل تشكیل می دهد كه از این مقدار نیز 70 هزار هكتار آن در شهرستان مرزی سروآباد قرار دارد.
جنگل های این استان كه جز جنگل های زاگرس شمالی هستند در طول بیش از 50 هزار سال گذشته تشكیل شده و به لحاظ حفاظت از منابع آب و خاك، تولید محصولات فرعی، ذخایر ژنتیكی، مصارف درمانی، قابلیت های اكوتوریستی و ارزش های زیست محیطی دارای اهمیت منحصر بفردی هستند.
3020/1904
**خبرنگار: عبدالله رحمانی/** انتشار دهنده: مسعود احمدی
۰ نفر