به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی،تعدادی دانشجو كه خود را دانشجویان پیرو خط امام می نامند با هدف رو كردن نیات پشت پرده و وادار كردن آمریكا به استرداد شاه و باز پس گیری اموال ملت ایران تصمیم به تسخیر سفارت می گیرند.
دانشجویان، پس از شكستن مقاومت تفنگداران آمریكایی و نگهبان سفارت، جاسوسان آمریكایی را بازداشت می كنند.
تصرف سفارت آمریكا كه در فرهنگ انقلاب اسلامی به «اشغال لانه جاسوسی» معروف است، مورد حمایت امام خمینی(ره) قرار می گیرد و از طرف ایشان، انقلابی فراتر از انقلاب اول نامیده می شود.
حركتی كه از همان ابتدا با برداشتن پرده از اسرار مگوی سفارت، نشان می دهد در پشت دیوارهای اصلی ترین سایت سیاسی- اطلاعاتی آمریكا در خاورمیانه و بزرگ ترین سفارت آن روزها در قلب تهران چه می گذرد.
مردم نیز از این حركت دانشجویان حمایت می كنند و با حضور در اطراف لانه جاسوسی ضمن حمایت، خواستار افشای اسناد می شوند.
با تسخیر لانه جاسوسی، تكلیف برخی مرزبندی های فكری و سیاسی داخل هم روشن تر می شود، افرادی كه اساسا آمریكا را یا دشمن نمی دانند و یا از درافتادن با آن نگرانند، یا استعفا می كنند و یا در عمل مشی محافظه كارانه ای در پیش می گیرند.
دانشجویانی كه به قول نشریه لوموند؛ هر بیانیه شان حكم یك بمب اتم را برای آمریكا ایفا می كند روز به روز عصبانیت و خشم آمریكا را بیشتر می كنند.
اما در كنار این مسائل كوچك و بزرگ، هدف دانشجویان مشخص است، رو كردن هویت كشوری كه با كشیدن چهره در نقاب رفاقت با پهلوی ها از تدارك كودتای 28 مرداد تا تبعید امام (ره) به تركیه و تلاش برای حفظ شاه، سال ها به ملت ایران خیانت كرده بود.
سردمداران آمریكایی در سویی دیگر، مثل همیشه با هر حربه ای از فشار وارد كردن به سازمان ملل، قطع كامل روابط سیاسی، بلوكه كردن اموال ایران تا تدارك برای یك حمله نظامی در صحرای طبس، تلاش می كنند به داستان 444 روز، تحقیر پایان دهند.
انقلاب دوم دانشجویان آنقدر بزرگ می شود كه حتی انتخابات ریاست جمهوری آمریكا را هم تحت تاثیر قرار می دهد، دكترین كلاسیك دموكرات ها پایان می یابد و نسخه ریاست جمهوری برای كارتر در هم می پیچید.
اما سرانجام این گروگان گیری چه می شود؟ امام(ره) پس از ماه ها پیگیری، سرنوشت جاسوسان آمریكایی را به مجلس و نمایندگان ملت می سپرد، دولت هم فرایند اجرایی شدن یك توافق را برعهده می گیرد سرانجام پس از مدت ها مذاكره، پیماننامه الجزایر امضا می شود.
البته امضای این پیمان نامه، هرگز التیام بخش زخم های سر باز كرده ناشی از تحقیر برای آمریكایی ها نیست، سردمداران آمریكایی كه سال ها طعم استبداد و استعمار را به دیگر كشورها خورانده بودند با كمك های نظامی و اطلاعاتی به صدام، انواع تحریم های ظالمانه، نقشه های شوم فرهنگی و گزینه های روی میز تلاش دارند تا خوی استبدادی خود را با ملت ایران ادامه دهند.
تسخیر لانه جاسوسی علاوه بر قطع كامل روابط ایران - آمریكا، وضعیت بین المللی ایالات متحده را با بحران 444 روزه رو به رو و انتشار اسناد جاسوسی به دست آمده از لانه جاسوسی نیز چهره جهانی امریكا را مخدوش می كند.
دشمنی آمریكایی ها در طول عمر چهار دهه ای انقلاب بارها تغییر چهره داده و هر روز به شیوه ای جدید نمایان شده است، سیاست هایی كه مدام گوشزد می كند كه باید هوشیار باشیم زیرا آمریكای امروز همان شیطان بزرگ و همان دشمن غدار و حیله گر گذشته است.
فراهنگ**9338**1776
خبرنگار: صدیقه بهارلو**انتشار دهنده:لیلا خطیب زاده
تهران-ایرنا- 13 آبان، روزی است كه ملت بزرگ ایران به رهبری امام راحل و با مقاومت و ایستادگی خود، آمریكا را تحقیر كرد.