مشاور وزیر آموزش و پرورش در این نشست گفت: حضور دو هزار و 700 روحانی شاغل در آموزش پرورش ظرفیت بزرگی است كه باید برای اهداف مشترك مورد استفاده قرار گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ملكی افزود: تثبیت جایگاه همكاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش باید بگونه ای باشد كه با جا به جایی افراد دستخوش تغییر نشود.
وی ادامه داد: 43 درصد برنامه سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش ظرفیت همكاری با حوزه های علمیه را دارد و ضروری است در میدان عمل شاهد تحقق آنها باشیم.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان نیز در این همایش گفت: ارتباط طلاب با دانش آموزان در قالب بخشنامه و یا عقد قرارداد میسر نمی شود بلكه این ارتباط باید مستمر باشد.
آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: فعالیت و كارهای آموزش و پرورش بسیار سنگین است و در هر منطقه باید به دنبال فرهنگیان و روحانیونی باشیم كه با اقتضائات آن منطقه آشنا باشند.
وی ادامه داد: در احادیث و روایات نسبت به تاثیرپذیری جوانان و دلهای آنها سخنان زیادی گفته شده و ائمه(ع) تاكید كرده اند كه دلهای جوانان رقیق و آماده پذیرش مطالب است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: با همكاری حوزه های علمیه، آموزش و پرورش و اولیا دانش آموزان باید به سمتی حركت كنیم كه این نسل سرنوشت ساز و امانت آینده نظام به نوعی تربیت شوند كه نقاشیهای بیگانه تاثیرگذار نباشد.
دبیر نشست مشترك همكاری حوزه های علمیه و آموزش پرورش نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا توسعه همكاریهای دو جانبه و تبیین برنامه های امسال را از اهداف این نشست اعلام كرد.
علیرضا رحیمی گفت: میزگرد با حضور معاونان وزارت آموزش و پرورش در بخشهای مختلف و همچنین مدیران و معاونان حوزه های علمیه همراه با تشكیل كارگروههای تخصصی از برنامه های این نشست است.
نشست مشترك حوزه های علمیه و مدیران پرورشی آموزش و پرورش تا فردا 19 آبان در مشهد ادامه دارد.
7507/1858/1772**خبرنگار: مصطفی نخعی **منتشركننده: مجید ملازاده
مشهد- ایرنا- دهمین نشست آموزشی ترویجی سالانه دبیران كمیته های ستادی و استانی آموزش و پرورش و مدیران حوزه های علمیه كشور روز سه شنبه طی مراسمی در مشهد آغاز شد.