به گزارش خبرنگار ايرنا ، اين گروه با برگزاري نشستي در مجتمع فرهنگي و هنري ولي عصر(عج) اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آمل و با حضور ' حميدرضا ديبازر ' آهنگساز و مدرس دانشگاه تهران و رئيس اداره فرهنگ و ارشاد آمل اعلام موجوديت كرد.
مسئول گروه حاميان موسيقي آمل در اين نشست گفت كه مقدمات راه اندازي اين گروه از مرداد ماه امسال چيده شد و هم اكنون به صورت رسمي اعلام موجوديت كرد.
محمد حدادي با اعلام اين كه استعدادهاي خوبي در بخش موسيقي در شهرستان آمل فعال هستند، افزود : حدود 130 نفر از هنرمندان سطوح مختلف موسيقي از مبتدي تا حرفه اي و پيشكسوتان اكنون عضو گروه حاميان موسيقي آمل شدند.
وي يكي از برنامه هاي اين گروه را ارائه آموزش هاي حرفه اي و دعوت از استادان بنام كشوري براي اين منظور اعلام كرد و گفت : با وجود استعدادهاي زيادي موسيقي كه در آمل داريم، خروجي هاي اين بخش در يك سطح باقي ماندند و بالاتر نرفتند كه يكي از دلايل ضعف در اين بخش ، آموزشگاهها هستند كه انتظار است با احساس مسئوليت بيشتر ، به دنبال ارتقاء وضعيت تعالي موسيقي شهرستان باشند.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آمل هم در اين نشست از تشكيل اين انجمن استقبال كرد و گفت : با استقبال هنرجويان جديدي كه تمايل زيادي به فراگيري موسيقي و برگزاري سه كنسرت در طول ماه در اين شهرستان دارند ، روزهاي خوش اين هنر در آمل شروع شده است.
محمد محمدي فضاي آموزش موسيقي در آموزشگاههاي شهرستان را خوب توصيف كرد و افزود : به طور ميانگين سه كنسرت در ماه در سطح بالا بدون محدويت و با مجوز در اين شهرستان برگزار مي شود كه حداقل 2 اجرا مربوط به هنرمندان خوش ذوق اين شهرستان است.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آمل پائين بودن درآمد هنرمندان را يكي از دغدغه هاي جدي اهالي فرهنگ و هنر دانست و گفت : اين رويكرد بايد در سطح ملي پيگيري و حل و فصل شود ، هرچند در سال هاي اخير با تشكيل صندوق حمايت از هنرمندان قدم هايي برداشته شده ، اما كافي نبوده است.
وي با ابراز تاسف از اين كه برخي از هنرمندان به خصوص پيشكسوتان فرهنگ و هنر با حداقل ها زندگي مي كنند ، افزود : مرحوم استاد فرهنگ شريف از جمله پيشكسوتاني بوده كه با حداقل ها زندگي كرده بود.
محمدي با ذكر خاطره اي از مرحوم شريف ، توضيح داد : براي عيادت از استاد شريف به منزل ايشان رفتم و از ايشان سراغ سازشان را گرفتم كه همسر استاد پاسخ داد كه به علت ناتواني مالي مجبور به فروشش شدند.
وي اضافه كرد : حتي شنيدن خاطره هم سخت و خيلي زشت است كه هنرمندان ما چگونه زندگي مي كنند و متاسفانه بايد گفت كه وضعيت خيلي از هنرمندان ما اكنون به اين شكل است.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آمل همچنين با بيان اينكه اكنون هواي هنر در شهرستان آمل آفتابي است ، گفت : الان در هر قسمت از اين شهر از هنر تجسمي ، موسيقي و خوشنويسي گرفته تا ديگر رشته ها به طور مستمر فعال است و هماهنگي خوبي ميان همه گروههاي فرهنگي و هنري شهرستان ايجاد شده است.
رئيس انجمن موسيقي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آمل هم در اين همايش گفت : با توجه به قدمت جايگاه فرهنگي آمل ، موسيقي اين شهرستان هم قدمتي به همين درازا دارد .
محمدرضا ذاكري به پرورش موسيقي دانان سرآمد در شهرستان اشاره كرد و از استاد فقيد فرهنگ شريف به عنوان يكي از آنها ياد كرد .
وي گفت : در سال هاي اخير هم هنرمندان زيادي براي بازكردن فضاي بسته موسيقي در آمل زحمت كشيدند، هرچند فعاليت هاي آنها جنبه تجربي داشته است.
او با بيان اينكه نسل فعلي موسيقي آمل از هنرآموزان تحصيل كرده و آكادميك هستند، اضافه كرد : هنرجويان زيادي هم اكنون در دانشگاههاي كشور در رشته موسيقي مشغول تحصيل هستند كه نويد بخش آينده خوبي براي اين هنر درآمل دارد.
رئيس انجمن موسيقي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي آمل به وجود 17 آموزشگاه فعال موسيقي داراي مجوز در اين شهرستان اشاره كرد و گفت : خوشبختانه فعاليت اين آموزشگاه رو به پيشرفت و چشمگير است، به طوري كه كنسرت هاي زيادي را در اين شهرستان شاهد برگزاري آن هستيم.
خبرنگار : مهدي غلامي ** انتشار دهنده : حسن فلاحتي
7327/1654
ساري - ايرنا - گروه حاميان موسيقي در آمل با هدف شناسايي استعدادهاي برتر و هدفمند كردن برگزاري كنسرت ها جمعه شب در اين شهرستان راه اندازي شد.