به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی، امیر علی حمیدیه افزود:استفاده روزافزون از سلول های بنیادی برای درمان انواع بیماری ها نیازمند تشكیل كار گروهی برای دست یابی به فناوری های نوین است.
وی در همایش فصلی انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران تصریح كرد: ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی بر اساس سندی كه مصوب شورای انقلاب فرهنگی است تشكیل شده است، و در آن طی یك سال اخیر به همراه تیم جدید، فعالیت هایی از جمله جلسات كارگروه ایمونوسل تراپی، برگزاری اولین سمپوزیوم ایمونوسل تراپی صورت گرفته تا در نهایت بتوانیم در این حوزه شاهد فناوری های نوین باشیم.
به گفته وی، سند مصوب شده از سوی شورای انقلاب فرهنگی شامل بخش های مختلف پزشكی بازساختی است و بخشی از آن مربوط به سلول های بنیادی بوده و شامل اجزای دیگری از جمله مهندسی بافت، ژن تراپی، ویرایش ژن، ایمونوسل تراپی است.
حمیدیه ادامه داد: استفاده روزافزون از سلول های ایمنی( DC NK T CELL)برای درمان بیماری ها، تشكیل تیم بالینی و پایه برای دست یابی به فناوری های نوین را ضروری می سازد.
وی با مقایسه آزمایش های كلینیكال انجام شده در زمینه كاربرد DC و NK,T Cell در درمان بیماری ها در كشورهای پیشرفته افزود: ایران نیز درحوزه ایمونولوژی به این موضوع گرایش پیدا كرده است.
علمی**1023**1440
دریافت كننده:ابوالقاسم تیموری** انتشار: گلشن
تهران-ایرنا-دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی ریاست جمهوری گفت:دردهه گذشته ایران به علوم پایه و اولیه سلولی دست پیدا كرده و تاكنون بیش از 60 مركز تحقیقاتی و پژوهشكده در حیطه سلول های بنیادی فعالیت می كنند و این علوم سلولی در حال ورود به بازار جهانی است.