پارك فناوري و مركز رشد در آذربايجان غربي ايجاد مي شود

مهاباد- ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذريايجان غربي گفت: پارك فناوري و مركز رشد در اين استان با همكاري دانشگاه پيام نور تأسيس و راه اندازي مي شود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، نادر صفرزاده روز پنجشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتي شهرستان بوكان با عنوان رفع موانع توليد، افزود: براي رشد و خلاقيت ايده جوانان، تفاهم نامه همكاري بين پارك علم و فناوري آذربايجان غربي و دانشگاه پيام نور امضا شده است.
وي اضافه كرد: اين تفاهم نامه در راستاي توسعه زمينه‌هاي همكاري مشترك و همه جانبه علمي، پژوهشي و فناوري و استفاده بهينه از ظرفيت‌ها و قابليت‌هاي موجود، جهت حمايت از ايده‌هاي نو و فناورانه به ويژه مرتبط با نيازهاي توسعه‌اي استان امضا شده است.
صفرزاده ادامه داد: دانشگاه پيام نور به دليل تعدد مراكز و واحدها در استان، يكي از دانشگاه‌هايي است كه مي‌تواند زمينه ساز حركت به سمت كارآفريني و اقتصاد دانش بنيان باشد.
وي اظهاركرد: جهت حمايت از ايده هاي نو به ويژه در ميان قشر جوان شهرستان بوكان، اين مركز در دانشگاه پيام نور ايجاد خواهد شد.
معاون استاندار آذربايجان غربي از عملكرد بانك هاي عامل در تامين اعتبار براي واحدهاي توليدي انتقاد كرد و گفت: شهرستان بوكان با وجود زيرساخت هاي مناسب و داشتن استاد كاران ماهر و نيروهاي متخصص نيازمند توجه بيشتري است.

* 424 واحد توليد در استان آذربايجان غربي تا پايان سال به چرخه توليد باز مي گردند

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي در اين جلسه با اعلام اينكه 424 واحد توليدي استان تا پايان سال از ركود خارج شده و در مسير رونق توليد قرار مي گيرند، گفت: براي اين تعداد واحد توليدي پنج هزار و 700ميليارد ريال( 570 ميليارد تومان) تسهيلات در نظر گرفته شده است.
جعفر صادق اسكندري افزود: طبق مصوبه دولت بايد تا پايان سال هفت هزار و500 طرح و واحد توليدي راكد و غيرفعال در كشور در مدار توليد قرار گيرند كه سهم استان آذربايجان غربي 424 طرح و واحد توليدي است .
وي كل مبلغ پرداختي از طرف بانك هاي خصوصي و دولتي براي رفع موانع توليد در استان را افزون بر 2 هزار و 80 ميليارد ريال ( 208ميليارد تومان ) اعلام و اضافه كرد: بانك هاي خصوصي در بخش صنعت يك هزارو 420 ميليارد ريال و در بخش كشاورزي 420 ميليارد ريال پرداخت كرده اند .
اسكندري با اشاره به توانمندي هاي شهرستان بوكان در بخش صنعت ادامه داد: شهرستان بوكان در زمينه هاي صنعت اتاق سازي، ماشين آلات سنگين، قطعه سازي، توليد مصالح ساختماني به خصوص آجر فشاري و توليد فرش در استان آذربايجان غربي پيشرو بوده و نيازمند حمايت جدي مسئولان است.
فرماندار بوكان هم با اشاره به اهميت اجراي اقتصاد مقاومتي گفت: با اجراي درست واصولي سياست هاي اقتصاد مقاومتي مي توان فشارهاي اقتصادي بيروني را بي اثر كرد.
جمال خسروي با اشاره به اينكه در اقتصاد مقاومتي بر توليدات داخلي تاكيد شده است، گفت: اجراي دقيق اقتصاد مقاومتي به مردم و توليد گنندگان داخلي انگيزه بخشيده و باعث پيشرفت اقتصاد كشور خواهد شد.
فرماندا بوكان اعلام كرد: در شهرستان بوكان 185واحد توليدي وجود دارد كه 51 واحد فعال و مابقي نيز نيمه راكد و يا راكد هستند.
خسروي مهمترين مشكلات واحدهاي توليدي شهرستان بوكان را كمبود نقدينگي و سرمايه در گردش عنوان كرد.
به گزارش ايرنا، در اين جلسه مسئولان بانك هاي عامل شهرستان بوكان و توليد كنندگان ديدگاه ها ونظرات خود را مطرح كردند .
شهرستان بوكان در جنوب آذربايجان غربي يكي از قطب هاي مهم صنعتي در استان آذربايجان غربي به شمار مي رود.
7510/3093**خبرنگار: محمد اديب** انتشار دهنده: پيمان پاكزاد