معاون بین الملل دانشكده طب سنتی دانشگاه علوم پزشكی تهران و مشاور بین الملل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت به عنوان یكی از حاضران در این كارگاه آموزشی روز دوشنبه با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا یادآور شد: در این برنامه، ظرفیت های طب ایرانی در ارائه خدمات درمانی، آموزش و انجام پروژه های تحقیقاتی مشترك در سطوح بین المللی به شركت كنندگان ارائه شده است.
دكتر «امیر هومن كاظمی» همچنین تصریح كرد كه در این كارگاه كه با عنوان «مدرن سازی فرآورده های گیاهی و طب سنتی» با حضور نمایندگان دانشگاهی از كشورهای ایران، كره جنوبی، چین، ژاپن و تایوان برگزار شد، طب سنتی ایرانی، تاریخچه آن و تشابه و تفاوت های طب سنتی ایران با طب سنتی چینی برای حاضران تشریح شد.
وی همچنین گفت كه پیشرفت ها ایران در حوزه طب سنتی و مكمل، جایگاه آكادمیك طب سنتی در ایران، دستاوردهای دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، دانشكده های طب سنتی، توانمندیهای ایران در حوزه گیاهان دارویی و استانداردسازی فرآورده های طبیعی؛ از دیگر بخش هایی بود كه در این كارگاه به آن پرداخته شد كه تحسین شركت كنندگان را در پی داشت.
نماینده ایران در عین حال یادآور شد كه در این كارگاه دانشكده طب سنتی دانشگاه علوم پزشكی تهران، ظرفیت های تبادل استاد و دانشجو و نیز همكاریهای علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشكی تهران به حاضران معرفی شده است.
در ادامه همایش نمایندگان كشورهای دیگر نیز به معرفی و بحث و تبادل نظر در خصوص جایگاه طب سنتی در كشور خود و چالش های صنعتی سازی داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی پرداختند.
حسین رضایی زاده رئیس دانشكده طب سنتی علوم پزشكی تهران، امیر هومن كاظمی معاون این دانشكده و آرمان زرگران و علی عباسیان از اعضا هیات علمی دانشكده و دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی از اعضای هیات دانشگاه علوم پزشكی تهران در این همایش بودند.
به گفته «كاظمی» این گردهمایی فرصت خوبی برای معرفی توانمندی های علمی و پژوهش طب سنتی بویژه در حوزه گیاهان دارویی بود كه امید است با شركت فعال در این گونه همایش های علمی به جهانی كردن طب ایرانی كمك كند.
آساق**1597*انتشاردهنده: فرهاد راستی
پكن - ایرنا - با برگزاری یك كارگاه آموزشی در دانشگاه ملی شهر سئول پایتخت كره جنوبی، توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران در بخش گیاهان دارویی و طب سنتی معرفی شد.