۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۱۶:۵۲
کد خبر: 82343647
T T
۰ نفر
مردم و مسئولان: شهرستان قصرقند نيازمند ساخت بيمارستان 96 تختخوابي است

چابهار- ايرنا- نماينده مردم شهرستانهاي چابهار، كنارك، قصرقند وبخش مركزي نيكشهر در مجلس شوراي اسلامي و شماري از اعضاي شوراي اسلامي و مردم اعلام كردند كه شهرستان تازه تاسيس قصرقند براي ارتقاي شاخص هاي بهداشتي درماني نيازمند ساخت بيمارستان 96 تختخوابي است.

نماينده حوزه انتخابيه چابهار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: قصرقند يكي از شهرهاي دور افتاده سيستان وبلوچستان است كه به دليل عمق بالاي محروميت ها و داشتن مناطق كوهستاني و سخت گذر نظير كاجو و تلنگ كمتر مورد توجه مسئولان استاني و كشوري بوده است.
عبدالغفور ايران نژاد افزود: قصرقند در سال 1318 شمسي همزمان با بندرعباس و چند شهر ديگر كشور كه هم اينك مركز استان هستند به بخش ارتقا پيدا كرده بود و بعد از گذشت بيش از 73 سال در اسفند سال 1391 به شهرستان ارتقا يافت.
وي ادامه داد: مسئولان استاني و كشوري بايد مسائل و مشكلات اين شهرستان در زمينه بهداشت، راه، آب، مخابرات، فضاي آموزشي و ديگر زيرساخت هاي عمراني و رفاهي را به قيد فوريت مورد رسيدگي قرار دهند تا دهها سال محروميت آن به نوعي جبران شود.
نماينده چابهار، كنارك، قصرقند و نيكشهر با بيان اينكه از سال 1392 تاكنون چندين بار قول ساخت بيمارستان در قصرقند داده شده ولي هنوز عملي نشده است، خاطرنشان كرد: ساخت بيمارستان 96 تختخوابي از خواسته هاي مهم مردم محروم قصرقند است تا نيازهاي بهداشتي ودرماني آنان در چند سال آينده مرتفع شود.
ايران نژاد گفت: آسفالت راه بيش از 40 روستا، تكميل و بهره برداري راه هاي ارتباطي قصرقند به تلنگ، چندوكان به پيرسهراب، قصرقند به كاجو و ارتقاي راه باريك و پرپيچ و خم نيكشهر-قصرقند به جكيگور از ديگر خواسته هاي مردم قصرقند است.
وي بر پوشش كامل مخابراتي و اينترنتي روستاهاي قصرقند تاكيد كرد و افزود: بسياري از روستاهاي پرجمعيت فاقد شبكه ديجيتال تلويزيوني هستند و آنتن دهي موبايل ضعيف است.
وي بر تكميل بيمارستان كنارك، ساخت بيمارستان 540 تختخوابي چابهار و تكميل چارت حوزه بهداشت درمان طبق شاخص هاي كشوري نيز تاكيد كرد و افزود: بيمارستان 64 تختخوابي نيكشهر پس از افتتاح در سال گذشته با كمبود شديد تجهيزات و پزشك مواجه است.
عضو هيات رئيسه شورايعالي استانها و نايب رئيس شوراي اسلامي شهرستان قصرقند نيز اظهار داشت: قصرقند بعد از گذشت حدود 80 سال به عنوان مركز بخش و شهرستان هنوز يك تخت بيمارستاني ندارد و مردم مجبورند براي رفع نيازهاي درماني به چابهار و ديگر شهرهاي استان و كشور مراجعه كنند.
عبدالوجيد باشنده افزود: به ازاي هر هزار نفر در كشور يك و هشت دهم تخت وجود دارد و اين آمار در استان يزد چهار تخت براي هر هزار نفر است.
وي ادامه داد: جمعيت شهرستان قصرقند در حال حاضر 61 هزار نفر است و براساس اين آمار قصرقند بايد 110 تخت بيمارستان داشته باشد تا به شاخص هاي كشوري در حوزه سلامت برسد.
وي گفت: ساخت بيمارستان 96 تختخوابي مي تواند تا 20 سال شاخص هاي سلامت قصرقند را بالا نگه دارد و موجب خوشحالي و رضايتمندي مردم محروم اين ديار شود.
وي خواستار تكميل چارت خانه هاي بهداشت، مراكز بهداشتي درماني شهري و روستايي و حل مشكلات حوزه بهداشت ودرمان قصرقند شد و افزود: خدمات دولت تدبيرواميد در زمينه ارتقاي سطح سلامت مردم قابل ستايش است.
نايب رئيس شوراي اسلامي شهرستان قصرقند گفت: كمبود پزشك يكي ديگر از مشكلات اين شهرستان است كه در برخي مواقع چند هزار نفر منتظر حضور يك پزشك در مركز بهداشتي درماني هستند.
باشنده افزود: وزير بهداشت دستور ويژه اي به پزشكان جهت خدمت در مناطق محرومي مانند قصرقند دهد تا بخشي از مشكلات كمبود پزشك مرتفع شود.
شماري از شهروندان قصرقند نيز در گفت وگو با خبرنگار ايرنا حل مشكلات بهداشتي درماني اين شهرستان را خواستار شده و از وزير بهداشت در خواست كردند توجه ويژه اي به حوزه سلامت اين منطقه داشته باشد.
رستم عزيزي يكي از معتمدان قصرقند گفت: براي كمترين بيماري مجبوريم مسافتي 200 تا 300 كيلومتري به چابهار و يا ديگر شهرهاي سيستان وبلوچستان را طي كنيم.
علي بخش هوتي يكي از شهروندان قصرقندي نيز گفت: قصرقند از نظر پزشك با كمبود شديدي رو به رو است و اين مشكل بعد از گذشت سالها همچنان مرتفع نشده است.
هدايت الله باشنده نيز افزود: مرگ ومير مادران باردار و حوادث ناگوار رانندگي از مشكلات مهم در قصرقند است كه هر چند وقت يكبار به دليل نبود امكانات و تجهيزات پزشكي بهترين شهروندان را از دست مي دهيم.
شهرستان قصرقند با وسعت پنج هزار و 395 كيلومترمربع و 61 هزار نفر جمعيت از سه بخش مركزي، ساربوك و تلنگ و 6 دهستان هيت، هلونچكان، حميري، شارك، تلنگ و ساربوك تشكيل شده است.
شهرستان قصرقند در 580 كيلومتري جنوب زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان و حد فاصل نيكشهر- جكيگور سرباز واقع شده است.
3043**6081 خبرنگار: رستم كريمي نژاد ** انتشار دهنده: حيدر سراياني
۰ نفر