به گزارش ايرنا، حميدرضاجعفري پور پس از 15 سال عضويت در تيم ملي ايران و هفت سال عنوان كاپيتاني سرانجام در سن 30 سالگي درحالي كه هشت مدال طلا و برنز جهاني و يك نشان طلا بين المللي فرانسه را در كارنامه داشت با دنياي حرفه اي اين رشته سخت و مهيج خداحافظي كرد و به جرگه مربيان پيوست.
اين ورزشكار با اخلاق و پرافتخارسه شنبه در گفت وگو با ايرنا اعلام كرد:مي خواهم تجربيات خود را در اختيار علاقه مندان به اين رشته كه چند سالي است در شيراز از رونق افتاده، بگذارم و براين باورم كه در جاي جاي استان فارس استعداد هاي زيادي وجود دارد كه در انتظار شكوفايي هستند.
وي گفت: تصميم گرفته ام مدال طلاي جهانيم را طي مراسمي به بيماران سرطاني بيمارستان امير شيراز اهدا كنم و هر كاري كه از دستم برآيد براي اين عزيزان انجام خواهم داد.
وي اضافه كرد: ازآنجا كه اين رشته در فارس دچار ركود شده تصميم گرفتم وقت بيشتري را براي پرورش جوانان بگذارم ومي كوشم با حمايت اداره كل ورزش و جوانان، آكادمي اين رشته را به صورت علمي و حرفه اي در شيراز تاسيس كنم تا دو باره سپك تاكرا احيا شود.
جعفري پور با بيان اينكه خاطرات تلخ و شيريني طي دوران بازيگري حرفه اي دارم افزود: كسب مقام قهرماني جهان در سال 2009 در تايلند در ميان كشورهاي مطرح بهترين خاطرات دوران ورزشيم است و قهرماني دوباره جهان در سال 2012 را فراموش نخواهم كرد.
وي گفت: قبل از اينكه به ورزش سپك تاكرا بپردازم، مدت هشت سال فوتبال بازي مي كردم و از زماني كه ليگ حرفه اي سپك تاكرا در ايران راه اندازي شد چند سالي هم براي تيم هاي اراك ، البرز و گلستان بازي كردم .
كاپيتان سابق تيم ملي افزود: براي حضور در كلاس مربيگري درجه c كه پس از 12 سال از بيست و چهارم آذر ماه دراراك برگزار مي شود، شركت خواهم كرد و سپس سعي دارم مدارك بين المللي مربيگري اين رشته را كسب كنم و در خدمت جوانان كشورم و استان فارس باشم.
جعفري پورادامه داد:افرادي زيادي براي موفقيتم در اين رشته تلاش كردند و از پدر و مادرم كه در اين راه حمايتم كردند صميانه سپاسگزارم و از كامياب مدير كل ورزش و جوانان فارس هم كه حامي ورزشكاران ملي است تقدير مي كنم.
2 نشان طلا و6 برنز جهاني، يك طلاي بين المللي فرانسه و حضور در چندين دوره رقابت هاي آسيايي و هفت سال كاپيتاني تيم ملي از افتخارات اين ورزشكار شيرازي است.
شكل ظاهري ورزش سپك تاكرا مانند واليبال است با اين تفاوت كه در واليبال،توپ با دست به ميدان حريف زده مي شود ولي در سپك تاكرا توپ را با پا به زمين حريف مي زنند.
مصاحبه كننده:حميدرضا خليقي ** انتشار دهنده:غلامرضا مالك زاده
7368 / 1876
كاپيتان شيرازي تيم ملي سپك تاكرا از بازي در اين رشته خداحافظي كرد
۲۳ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۸
کد خبر:
82344747
شيراز- ايرنا- كاپيتان شيرازي تيم ملي سپك تاكراي ايران براي هميشه از بازي در اين رشته خداحافظي كرد و مدال طلاي جهانيش را تقديم به بيماران سرطاني كرد.