به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس الرت، محققان كالج پزشكی دانشگاه ورمونت در این مطالعه متوجه شدند افرادی كه به طور مرتبط فلفل قرمز تند مصرف می كنند، با كاهش 13 درصدی در كل مرگ و میرها به ویژه مرگ و میرهای ناشی از حملات قلبی و سكته مغزی روبرو هستند.
پیش از این نیز مطالعه ای در سال 2015 در چین مصرف فلفل تند و ارتباط آن را با كاهش مرگ و میر مورد مطالعه قرار داده بود.
محققان در مطالعه جدید، از داده های حاصل از بررسی بهداشت ملی و آزمون تغذیه ای بر بیش از 16 هزار آمریكایی در یك دوره زمانی 23 ساله استفاده كردند.
آنها متوجه شدند افرادی كه در گروه مورد مطالعه فلفل قرمز تند مصرف می كردند، بیشتر مرد، جوان، سفیدپوست و متاهل بودند و سبزیجات و گوشت بیشتری مصرف می كردند. آنها همچنین كلسترول و HDL پایین داشتند.
محققان در این مطالعه با پیگیری 18.9 ساله ، میزان مرگ و میر و دلایل مرگ را در گروه مورد مطالعه بررسی كردند.
دكتر بنجامین لینبرگ استاد پزشكی از دانشگاه ورمونت در یك بیانیه مطبوعاتی گفت: سازو كار به تاخیر انداختن مرگ به واسطه مصرف فلفل مشخص نیست اما كانال های 'پتانسیل گذار گیرنده' [TRP] كه گیرنده های ابتدایی عوامل تند مانند capsalcin (ماده اصلی فلفل های تند) هستند، ممكن است تا حدودی عامل این ارتباط مشاهده شده باشد.
به گفته محققان، فواید سلامتی فلفل قرمز تند احتمالا به ماده اولیه capsaicin مربوط است كه گفته می شود از چاقی جلوگیری می كند، جریان خون كرونر را تنظیم می كند و خواص ضد میكروبی دارد.
این مطالعه در PLoS ONE منتشر شده است.
علمی**2038**
مترجم: درنا محمدیان* انتشار: زهره محتشمی پور
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با كانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me
تهران- ایرنا- نتیجه یك مطالعه بزرگ نشان داده است كه مصرف مستمر فلفل قرمز تند با كاهش 13 درصدی كل مرگ و میرها ارتباط دارد.