دكتر علی اجودی یكی از جراحان تیم پیوند دست ، روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این عمل جراحی بر روی یك بیمار 21 ساله كه بدنبال حادثه كار انگشت شصتش به طور كامل قطع شده بود، در مدت شش ساعت در بیمارستان رضوی مشهد انجام شد.
وی بیان كرد: عمل های پیوند انگشت ریسك زیادی دارد و امكان پس زدن پیوند زیاد است؛ بدین دلیل با توجه به هزینه بر بودن اینگونه جراحی ها این پیوندها كمتر انجام می شود.
وی افزود: عضو قطع شده در شرایط مناسبی (در یخ) به بیمارستان انتقال داده شده بود، گفت: عمل جراحی پیوند دست در كشور به ندرت انجام میشود.
دكتر اجودی اظهار كرد: در حال حاضر پروتزهای مختلفی برای مشكلات قطع عضو و به ویژه پا وجود دارد، اما پروتز كاربردی كاملی برای دست وجود ندارد، لذا معلویت دست فرد را در انجام كارهای سادهای همچون غذاخوردن و نوشتن با مشكل مواجه می سازد.
مرحله اول بیمارستان فوق تخصصی رضوی وابسته با آستان قدس رضوی در بهمن ماه سال 1384 و مرحله دوم آن در سال 1392 در مشهد مقدس به بهره برداری ر سید.
سامانه های بررسی كامل قلبی ـ عروقی، دستگاه گوارش، كبد و مجرای صفراوی، كلیه، مجاری ادراری و پروستات، چشم، گوش، حلق و بینی، مغز، نخاع، اعصاب، رادیوگرافی، سونوگرافی، سی تی اسكن و MRI، اكوكاردیوگرافی، تست ورزش، جراحی داخلی و اعصاب، پزشكی هستهای و رادیوتراپی ازجمله امكانات این بیمارستان است.
3027/ 6012 خبرنگار: مریم انجیدنی ** انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی
مشهد- ایرنا- پزشك فوق تخصص دست بیمارستان رضوی مشهد از موفقیت آمیز بودن عمل جراحی نادر پیوند دست در این بیمارستان داد و گفت: پس از گذشت هفت روز مشخص شده كه این پیوند نتیجه بخش بوده است.