لزوم توجه به مدیریت بحران در بودجه سال 96/ حادثه ساختمان پلاسكو زنگ خطری برای تهران است

تهران-ایرنا-رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس با تاكید بر اینكه حادثه پلاسكو زنگ خطری برای تهران و كل كشور است بر لزوم توجه به مدیریت بحران در بودجه سال 96 كل كشور تاكید كرد.

به گزارش روز یكشنبه ایرنا، محمدرضا عارف در گفت‌وگویی در واكنش به حادثه آتش‌سوزی و ریزش ساختمان پلاسكو و در توضیح جلسه امروز مجمع نمایندگان تهران، گفت: تعداد زیادی از اعضای مجمع نمایندگان تهران از ساعات اولیه حادثه پلاسكو بازدیدهایی از محل حادثه داشتند، حادثه پلاسكو زنگ خطری برای تهران و كل كشور است، در حقیقت اگر از این چنین اتفاقاتی غفلت شود و به موضوعات كوتاه‌مدت و حواشی پرداخته شود، گرفتاری جدی را در آینده خواهیم داشت.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه كشور ما حادثه‌ و زلزله خیز است، تصریح كرد: در تهران گسل‌های بزرگ و شناخته شده‌ای وجود دارد، از این رو در جلسه مجمع درمورد اقدامات كوتاه‌مدت، میان مدت و بلند مدت مباحثی مطرح و بررسی شد.
وی در توضیح برنامه‌های كوتا‌ه‌مدت، گفت: توجه به مدیریت بحران در بودجه سال 96، بررسی و ساماندهی مطالبات كسبه پلاسكو و پیگیری مسائل آتش‌نشانان از اقدامات كوتاه‌مدتی است كه دنبال خواهیم كرد و برای برنامه‌های میان‌مدت نیز اقداماتی تحت عنوان سیاست پیشگیری و كاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و غیرمترقبه را مورد نظر قرار خواهیم داد.
وی افزود: در بلند مدت نیز جلساتی با دستگاه‌های ذی‌ربط چون شهرداری تهران، وزارت كشور، وزارت مسكن و شهرسازی برگزار خواهیم كرد تا مجلس در جریان وظایف انجام شده دستگاه‌های مذكور قرار گیرد.
عارف ادامه داد: سیاست پیشگیری و كاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و غیرمترقبه باید مبنای قانونگذاری قرار گیرد، این سیاست‌ها بعد از زلزله بم نیز مطرح شد، مهم‌ترین چالش بعد زلزله بم مباحث مدیریتی بود همچنان كه هم‌اكنون احساس می‌شود مهم‌ترین چالش در مساله آتش‌سوزی پلاسكو مساله مدیریت بحران است.
این نماینده مردم در مجلس دهم با تاكید بر اینكه در مدیریت بحران باید به طور جدی بازنگری شود، یادآور شد: ساختار دستگا‌های امداد‌رسان نیز باید مشخص و شفاف شود، بافت های فرسوده هم در برنامه‌های مختلف از جمله برنامه ششم توسعه بدان پرداخته شده اما با توجه ویژه، نوسازی بافت‌های فرسوده تهران را دنبال خواهیم كرد.
عارف از تشكیل كمیته ویژه برای بررسی این حادثه نیز خبر داد و گفت: كمیته ویژه‌ای مركب از محمدرضا نجفی(رئیس كمیته)، غلامرضا حیدری، ابوالفضل سروش، فریده اولادقباد، علیرضا محجوب به همراه دو نفر از صاحب نظران برجسته حوزه زلزله شناسی و عمران یعنی غفوری‌منش وسارنگ تشكیل شد تا موضوع حادثه پلاسكو را بر اساس برنامه‌های كوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت مذكور بررسی و دنبال كنند.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت، رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینكه هم اكنون در بحران پلاسكو قرار داریم و بهتر است ارزیابی از عملكرد مسئولان انجام نگیرد، گفت: همه مسئولان و متولیان باید حداكثر تلاش خود را جهت ساماندهی وضعیت پیش آمده به كار گیرند اما بعد از اتمام بحران حتما این حادثه باید مورد ارزیابی قرار گیرد.
سیام**9121 *1449*تنظیم كننده: سمیه لاری*انتشار: امیر كاردان راد
۰ نفر