به گزارش خبرنگار ايرنا ، قاسم جان بابايي عصر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : براي ساخت و تجهيز اين مراكز حدود يكهزار ميليارد ريال اعتبار در قالب طرح تحول نظام سلامت هزينه شده است.
وي گفت كه با ساخت اين واحدهاي بهداشتي و درماني و خانه هاي بهداشت ؛ تمامي مراكز درماني اين خطه شمال كشور كه استيجاري بوده ، تبديل به ملكي شده و واحدهاي فرسوده نيز از رده خارج شدند.
جان بابائي اعزام 100 پزشك عمومي ، دندانپزشك ، ماما و كارشناس بهداشت محيط به مراكز بهداشتي و درماني و خانه هاي بهداشت را از ديگر خدمات دولت يازدهم در بخش بهداشت و درمان به روستائيان مازندران معرفي كرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت : كمك خيران سبب شد تا ساخت و ساز و تجهيز واحدهاي بهداشتي و درماني روستائي در مازندران در دولت يازدهم شتاب بگيرد.
** رتبه يك كشور در برخورداري از خانه هاي بهداشت
قائم مقام وزير بهداشت و درمان در مازندران گفت كه هم اكنون اين استان با داشتن يكهزار و 120 خانه بهداشت و 68 مركز بهداشتي و درماني در روستاها ، رتبه اول كشور را دارد.
وي افزود : با تجهيز اين واحدهاي بهداشتي و درماني ، زنجيره خدمات بهداشتي و درماني در روستاهاي مازندران تكميل شده است.
جان بابايي شناسايي بيماران ديابتي ، دادن خدمان دندان پزشكي و ساير خدمات اوليه سلامتي را از ديگر كاركردهاي مهم حوزه نظام تحول سلامت در مناطق روستايي و محروم مازندران اعلام كرد.
** اختصاص 200 ميليارد ريال براي نوسازي مراكز درماني شهري
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران همچنين گفت كه در سه ساله اخير براي تجهيز و ساخت پايگاه هاي بهداشتي و درماني در شهرهاي اين استان حدود 200 ميليارد ريال هزينه شده است.
وي استقرار پزشك ، دندانپزشك ، كارشناس تغذيه و ماما و امكان پذير شدن ارائه ساير خدمات بهداشتي و درماني را از ديگر تحولاتي برشمرد كه در دولت يازدهم در پايگاههاي بهداشتي و درماني شهري مازندران رخ داده است .
** خريد 48 دستگاه آمبولانس
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران خريد 48 دستگاه آمبولانس پيش بيمارستاني را هم از اقدامات مهم دولت يازدهم براي حوزه سلامت در اين استان اعلام كرد.
جان بابايي گفت : دولت براي خريد اين آمبولانس ها حدود 300 ميليارد ريال اعتبار هزينه شد.
وي افزود : 22 دستگاه آمبولانس خريداري شده مجهز به تجهيزات روز هستند .
به گفته جان بابايي ، تا پايان سال جاري نيز 10 دستگاه آمبولانس با تجهيزات روز و استاندارد به بدنه حوزه سلامت مازندران افزوده مي شود كه براي اين آمبولانس ها نيز 100 ميليارد ريال اعتبار پيش بيني شد.
وي تعداد پايگاههاي اورژانس پيش بيمارستاني (115) مازندران را حدود 86 پايگاه اعلام كرد و گفت كه اين استان به دليل تراكم جمعيتي نياز به احداث 25 پايگاه ديگر دارد.
مازندران سه ميليون و 200 هزار نفر جمعيت ثابت دارد و سالانه پذيراي دستكم 40 ميليون گردشگر در تمامي فصول سال است .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران تجهيز مركز دياليز در شهرستان هاي استان و تعبيه اورژانس داخل بيمارستاني در 15 بيمارستان دولتي را از ديگر كاركردهاي دولت در قالب طرح تحول نظام سلامت اعلام كرد.
اجراي طرح تحول نظام سلامت در كشور از ارديبهشت ماه سال 93 آغاز شد .
خبرنگار : حسين فلاحتي ** انتشار دهنده : حسن فلاحتي
6982/1654
![ساخت 300 مركز بهداشتي و درماني روستائي مازندران در دولت يازدهم ساخت 300 مركز بهداشتي و درماني روستائي مازندران در دولت يازدهم](https://img9.irna.ir/old/Image/1395/13951118/82418541/N82418541-71389485.jpg)
ساري-ايرنا- رئيس دانشگاه علوم پزشكي مازندران گفت كه در دولت تدبير و اميد حدود 300 مركز بهداشتي - درماني و خانه بهداشت در روستاهاي اين استان احداث شد.