۱۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۴۰
کد خبر: 82448616
T T
۰ نفر
فتنه گري ها صدور انقلاب را به تاخير انداخت

تربت حيدريه- ايرنا- جانشين عمليات قرارگاه ثارالله گفت: در شرايطي كه انقلاب اسلامي در حال نفوذ به قلب آفريقا و اروپا بود، رفتار فتنه انگيزانه برخي در وقايع سال 88 باعث ايجاد چالش جدي در داخل كشور و در نتيجه به تاخير افتادن صدور انقلاب شد.

به گزارش ايرنا سردار سيدعليرضا ربيعي سه شنبه شب در آيين دومين كنگره شهداي دانشجوي تربت حيدريه با بيان اينكه در آن سال برخي از درون نظام با رهبري همراهي نكردند، افزود: اگر نخبگان و عوامل فتنه با رهبري و ولايت همراهي مي كردند، آمريكا و عربستان تجربه و فرصتي براي تشكيل گروههاي تروريستي و تكفيري نمي يافتند.
وي گفت: طبق عرف ديپلماتيك ورود وزير امور خارجه و سفيران كشورها به داخل سفارتخانه هاي ساير كشورها ممنوع است و قالب ديدارها در مكان ديگري انجام مي شود اما در جريان فتنه 88 حدود 17 سفارتخانه آغوش گشوده و اغتشاشگران را به داخل فرا خواندند، اين بيانگر برنامه ريزي دشمن براي فروپاشي نظام بود.
ربيعي افزود: اگر نخبگان بي بصيرت با ملت و رهبري همراهي مي كردند امروز به جاي مبارزه با جبهه استكبار در غرب آسيا، ميدان نبرد رزمندگان اسلام در كنار رود نيل با رژيم غاصب صهيونيستي بود.
وي در بخش ديگري اظهار كرد: صدور انقلاب اسلامي به جهان يكي از برنامه هاي اساسي حضرت امام(ره) بود كه ايشان از ابتدا فرموده بودند 'دشمن بخواهد و نخواهد انقلاب به دنيا صادر خواهد شد' و امروز اثر جمله امام بزرگوار را همگان مي بينند.
ربيعي گفت: مقاومت اسلامي با حضور حزب الله لبنان در كنار آب هاي مديترانه و ساير هسته هاي مقاومت در خليج فارس و اقصي نقاط دنيا شكل گرفته كه در حال مبارزه با استبداد و ستم است و براي خارج شدن از سلطه مستكبران هزينه مي دهد.
وي همچنين گفت: آمريكائي ها با علم به اينكه رژيم غاصب صهيونيستي دائم در خطر نابودي است، در ژانويه 2011 سودان جنوبي را از كشور سودان جدا كردند و اكنون در حال فراهم كردن مقدمات براي كشور جديد اسرائيل در اين نقطه از آفريقا هستند.
فرمانده سپاه ناحيه تربت حيدريه نيز در اين آيين گفت: شهدا همه وجود خود را با ولايتمداري حضرت زهرا(س) تطبيق دادند و بر اساس آن براي ماندگاري اسلام و انقلاب و ولايت فقيه مجاهدانه به شهادت رسيدند.
سرهنگ پاسدار فرضعلي گرايلي افزود: حضرت فاطمه(س) فناي در خدا بود و شهدا نيز به تاسي از اين سيره و روش دنياي خود را گذاشتند و براي ترويج و تبيين دين خدا در مسير ولايت حركت كردند تا امروز اسلام ناب محمدي(ص) به دست ما برسد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي تربت حيدريه و رئيس كنگره شهداي دانشجو، نيز از شهدا به عنوان سرمايه هاي ارزشمند انقلاب اسلامي ياد كرد و گفت: امروز در ميان هجوم دشمنان انقلاب در جنگ نرم و تهاجم فرهنگي، انتقال فرهنگ ايثار و شهادت به نسل دانشجو يك نياز اساسي محسوب مي شود.
سعيدرضا قنبري زاده افزود: دانشجو و دانشگاه بايد انقلابي بماند و فرهنگ شهادت در تمامي كلاسها و مراكز آموزشي نهادينه شود تا با استفاده از آن بتوان به رشد و سعادت رسيد.
در پايان اين مراسم ضمن رونمايي از كتاب هفت سردار به نويسندگي 'غلامعباس شجاعي' حاوي زندگي نامه شهداي دانشجو، از خانواده هفت شهيد دانشجوي تربت حيدريه تجليل و سپس با رونمايي توليدات نرم افزاري بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي، از برترين هاي جشنواره شهداي دانشجو در بخش، مقاله، عكس و خاطره قدرداني شد.
شهيدان مهدي اژدري زرمهري، حسين خدير، علي جهان بين، مجيد ذباح، سيد احمد نظام، غلامرضا عبدالله زاده، عبدالرسول مروج تربتي، هفت شهيد دانشجوي تربت حيدريه در دوران دفاع مقدس به شهادت رسيدند.
مركز شهرستان 250 هزار نفري تربت حيدريه در 150 كيلومتري مشهد واقع است.
خبرنگار: عليرضا حسيني مقدم ** انتشار دهنده: علي اصغر ايزدي
6121/5132