علي كاظمي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با بيان اينكه سال گذشته حدود 470 يادواره شهدا در استان برگزار شد، افزود: به طور متوسط طي سال گذشته هر 2 روز يك بار در سطح استان برنامه هاي يادواره شهدا اجرا شد.
وي با بيان اينكه طي سال 95 بيش از پنج هزار و 200 مورد ديدار با خانوداه هاي شهدا و ايثارگران در قالب طرح ' سپاس' در سطح استان انجام شد، ادامه داد: در واقع هفته اي نيست كه ديدار با خانواده هاي شهدا و ايثارگران در قالب طرح سپاس در سطح استان انجام نشود.
كاظمي اظهار كرد: تلاش ما اين است تا برنامه هاي بزرگداشت شهدا به سمت خانواده محوري و محله محوري حركت كند.
وي از وجود بيش از 50 حسينيه شهيد در سطح استان خبر داد و گفت: اغلب اين حسينيه ها با محوريت خانواده هاي شهدا اداره مي شوند و در كنار مساجد و هيات هاي ديگر، پايگاهي براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت هستند.
وي با بيان اينكه قانون جامع خدمت رساني به ايثارگران زمينه هاي مناسبي را براي ارائه بيش از 350 نوع خدمت به جامعه 50 هزار نفري اين بنياد در زنجان فراهم كرده است، خاطرنشان كرد: برنامه پايش سلامت جامعه ايثارگران كه در اين قانون توجه ويژه اي به آن شده است در طول سال، جاري و ساري است و 100 درصد هزينه هاي پايش سلامت ايثارگران بر اساس اين قانون پرداخت مي شود.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان گفت: اين استان سه هزار شهيد و هفت هزار جانباز تقديم انقلاب اسلامي كرده است.
7312/6085
خبرنگار: حسن اكبري ** انتشار دهنده: رويا رفيعي
زنجان - ايرنا - مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان گفت: هر خانه شهيد به مثابه يك جبهه فرهنگي است و هر ايثارگر نيز در سطح جامعه به عنوان راوي و مبلغ فرهنگ غني ايثار و شهادت مطرح است.