۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۰۴
کد خبر: 82481892
T T
۰ نفر

اخراج 10 هزار پناهنده مسلمان روهینگیایی از هند

۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۰۴
کد خبر: 82481892
اخراج 10 هزار پناهنده مسلمان روهینگیایی از هند

دهلی نو-ایرنا- دولت هند با برگزاری نشستی با حضور 'راجیو مهریشی' معاون وزیر كشور ، 'براج رج شرما' معاون سروزیر ایالت جامو و كشمیر ،اس پی واید' رئیس پلیس هند و تعدادی از مقامات امنیتی و سیاسی اخراج،بیش از 10 هزار پناهنده مسلمانان روهینگیایی از این كشور را بررسی كرد.

به گزارش ایرنا، یك مقام ارشد در وزارت كشور هند اعلام كرد دولت جامو وكشمیر در حال شناسایی مسلمانان روهینگیایی در این ایالت برای بازگرداندن آنها به میانمار است .
به گفته این مقام دولتی ،هند این افراد را به عنوان پناهنده نمی شناسد و قصد دارد به دلیل ورود غیر قانونی به هند به كشورشان باز گرداند.
'براج وج شرما' معاون سروزیر ایالت جامو و كشمیرگفت كه بیشتر پناهندگان روهیگیا در مناطق 'جامو' و 'سمبا' در ایالت جامو و كشمیر به طور غیر قانونی از مرزهای میانمار وبنگلادش و یا از طریق خلیج بنگال وارد هند شده اند.
براساس آمار منتشر شده توسط دولت جامو وكشمیر حدود 10 هزار مسلمان روهینگیایی در جامو وكشمیر زندگی می كنند.
تعداد كل مهاجران روهینگیایی در هند حدود 40 هزار نفر تخمین زده می شود.
هرچند تعدادی از پناهندگان روهینگیایی در هند مورد حمایت سازمان ملل هستند ولی دولت آنها را به عنوان پناهنده به رسمیت نمی شناسد.
سازمان های امنیتی هند این پناهندگان را به عنوان تهدیدی برای ایالت ناآرام جامو و كشمیر می دانند.
نگرانی از حضور پناهندگان روهینگیا در جامو زمانی افزایش یافت كه در ماه اكتبر سال گذشته دو شبه نظامی میانماری در درگیری با نیروهای امنیتی هند در كشمیر كشته شدند.
در چند ماه گذشته به دلیل افزایش خشونت و حمله افراطیان بودایی علیه مسلمانان روهینگیایی در ایالت راخیدین تعداد زیادی از مسلمانان میانمار به هند، بنگلادش، عربستان سعودی، مالزی و تایلند پناهنده شده اند.
دولت میانمار حدود یك میلیون مسلمان روهینگیایی كه در ایالت راخیدین زندگی می كنند را مهاجران غیر قانونی بنگلادشی می داند و از دادن حق شهروندی به آنها خودداری می كند.
این افراد با محدودیت‌های تردد، ازدواج و فرصت‌های اقتصادی مواجه هستند.
میانمار همچنین گزارش های سازمان ملل مبنی بر مهاجرت گسترده مسلمانان روهینگیا از این كشور را رد كرده است.
آساق**267*انتشار دهنده:احمدعلی خلیل نژاد