۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۱
کد خبر: 82520072
T T
۰ نفر

ساخت آنتی‌بیوتیك قوی با مخمر نان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۵:۴۱
کد خبر: 82520072
ساخت آنتی‌بیوتیك قوی با مخمر نان

تهران- ایرنا- محققان یك مخمر نان ابداع كرده اند كه می تواند به ساخت آنتی بیوتیك های قوی و جدیدی منجر شود كه با ابرمیكروب های كشنده مقابله می كنند.

به گزارش روز یكشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، محققان كالج امپریال لندن نسخه ای از مخمر را برای تولید پنی سیلین- آنتی بیوتیك رایجی كه با عفونت های مختلف مقابله می كند- مهندسی كرده اند.
این مخمر همانند سایر آنتی بیوتیك ها، با استفاده از پپتیدهای ﻏﻴﺮﺭﻳﺒﻮﺯﻭﻣا كه معمولا توسط میكروب ها تولید می شوند، ساخته شد.
ابداع این مخمر در حالی صورت می گیرد كه بسیاری از میكروب ها ظاهرا در حال مقاوم شدن نسبت به آنتی بیوتیك های موجود هستند؛ این موضوع باعث شد كه كارشناسان روش های جدیدی را برای مقابله با آنها جستجو كنند.
گرچه مخمر جدید در مراحل اولیه است، اما كارشناسان آن را نویدبخش ساخت داروهای فوق العاده قوی می دانند.
محققان كالج امپریال لندن همچنین معتقدند كه این مخمر می تواند به ابداع طیف جدیدی از آنتی بیوتیك ها منجر شود.
آنها توانستند نشان دهند كه این مخمر مولد پنی سیلین، ویژگی های مفیدی علیه باكتری استرپتوكوك داشت.
از آنجا كه مقاوم شدن میكروب ها نسبت به آنتی بیوتیك ها یكی از بزرگترین تهدیدها برای بشریت محسوب می شود، سازمان جهانی بهداشت اوایل سال جاری میلادی هشداری در خصوص این موضوع منتشر كرد.
گفته می شود كه لازم است بی درنگ داروهای جدیدی برای مبارزه با 12 خانواده باكتری تكامل یافته، ابداع شود.
علمی**2038**
مترجم: درنا محمدیان* انتشار: زهره محتشمی پور
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با كانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me
۰ نفر