۲۵ خرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۲۳
کد خبر: 82565793
T T
۰ نفر
700 دوربين كنترل سرعت در محورهاي شرياني نصب مي شود

تهران - ايرنا - رئيس سازمان راهداري و حمل ونقل جاده اي مي گويد، براي ارتقاي ايمني در راه هاي كشور تا پايان سال جاري 600 تا 700 دوربين كنترل سرعت در محورهاي شرياني كشور نصب مي شود.

«داود كشاورزيان» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا، افزود: هم اكنون بيش از 600 دوربين كنترل سرعت در محورهاي شرياني كشور نصب شده و سازمان راهداري و حمل ونقل جاده اي درصدد است براي كاهش حوادث رانندگي در راه هاي كشور تمام محورهاي شرياني را به دوربين هاي كنترل سرعت مجهز كند.
معاون وزير راه و شهرسازي با اشاره به وظايف سازمان راهداري در راه هاي كشور، انجام خط كشي، نصب علايم و ترميم تابلوهاي راهنمايي و رانندگي، اصلاح شانه راه ها، اصلاح شيب جاده ها، رفع نقاط حادثه خيز، انجام روكش آسفالت راه ها و نصب سيستم هاي هوشمند از جمله دوربين هاي كنترل سرعت و سيستم سپهتن ( سامانه پايش هوشمند تردد ناوگان) را از مهمترين وظايف سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي در نگهداري راه ها عنوان كرد.
كشاورزيان در ادامه يادآور شد: سپهتن و يا سامانه پايش هوشمند تردد ناوگان سامانه اي به منظور نظارت و كنترل بيشتر ناوگان حمل و نقل عمومي جاده اي طراحي و هم اكنون در بسياري از اتوبوس هاي مسافري نصب شده و تمام رفتار رانندگان را در زمان رانندگي در راه هاي كشور كنترل مي كند.
رئيس سازمان راهداري و حمل ونقل جاده اي ارتقاي بهره وري حمل و نقل عمومي كشور در راستاي اقتصاد مقاومتي و همچنين افزايش ايمني و ارتقاي سطح كنترل و پايش لحظه اي عملكرد ناوگان در راه هاي كشور را از اهداف اصلي استفاده از سيستم هوشمند سپهتن نام برد.
به گفته وي، سامانه سپهتن، سامانه پايش و نظارت هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده اي است و دوربين آن در درون خودرو نصب مي شود و از طريق سيم كارت GFM, GPRS به طور مداوم اطلاعات مربوط به سرعت خودرو، ساعت كاركرد راننده و مشخصات گواهينامه راننده را از داخل اتوبوس به مراكز پليس راهور ناجا ارسال مي كند.
كشاورزيان افزود: اين سيستم قادر است از طريق شبكه ارتباطي DSRC به محض نزديك شدن اتوبوس هاي مسافربري بين شهري به پاسگاه هاي پليس راه نسبت به تخليه اطلاعات اقدام كرده و عملكرد وسيله نقليه و رفتار راننده را مورد بررسي و ارزيابي دقيق قرار دهد.
به گزارش ايرنا، وجود بيش از 450 هزار دستگاه ناوگان فعال مسافري و باري جاده اي و بيش از 600 هزار نفر راننده حرفه اي فعال در اين حوزه و همچنين جابجايي ساليانه 500 ميليون تن كالا و 300 ميليون نفر مسافر، استفاده از سيستم هاي هوشمند به خصوص سامانه سپهتن را در محورهاي شرياني كشور ضروري كرده است.
براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با كانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام**1108** خبرنگار: ايرج منصوري
۰ نفر