۴ تیر ۱۳۹۶، ۷:۳۸
کد خبر: 82576874
T T
۰ نفر
معاون وزیرصنعت: تولید مشترك ماشین های راهسازی با شركت های خارجی كلیدخورد

تهران- ایرنا- معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت از برنامه ریزی برای تولید ماشین های راهسازی و معدنی به صورت مشترك با شركت های خارجی و سازماندهی سه هزار دستگاه از این ماشین آلات صنعتی در پنج سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محسن صالحی نیا» امروز (یكشنبه) در جمع خبرنگاران افزود: شركت هپكو برخی ماشین های معدنی و راهسازی مانند لودر، بولدوزر و گریدر را كه قدرت موتور پایین تری دارند، می تواند تولید كند اما در بازه ماشین های با قدرت بالا ناچار به وارداتیم.
به گفته این مسئول، وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال طراحی برنامه ای است كه براساس آن شركت هپكو بتواند با همراهی نشان های تجاری (برند) معتبر خارجی و همكاری مشترك با آنها، دستیابی به بازه های قدرتی بالاتر را در دستور كار خود قرار دهد.
وی با اشاره به تامین اعتبار نوسازی تجهیزات، خاطرنشان كرد: این مهم بر اساس برندهای معتبر جهانی و ماشین آلات روز، نیازمند منابع مالی بالایی است.
صالحی نیا ادامه داد: اگر در نظر داشته باشیم كه این ماشین آلات را با همكاری خارجی ها تولید كنیم، نیازمند ایجاد یك ارتباط منطقی بین سازندگان اصلی، تولیدكنندگان داخلی و تامین كنندگان منابع مالی (بانك ها) هستیم.
وی تصریح كرد: این وزارتخانه در تلاش است تا تعداد ماشین آلات راهسازی و معادن مورد نیاز كشور را به سه هزار دسگاه در پنج سال افزایش دهد و سازماندهی كند.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در عین حال خاطرنشان كرد: وارد كردن این ماشین آلات ممنوع نیست و بویژه در بازه قدرتی كه امكان تولید آن در داخل نیست، منع خاصی ندارد.
به گزارش ایرنا، روز گذشته «محمدرضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معدن و تجارت كشورمان با اشاره به برگزاری جلسه ای با سهامداران جدید شركت هپكو، خاطرنشان كرد: این شركت توانایی ساخت ماشین آلات راهداری، ساختمانی و معدنی را دارد و در زمینه سرمایه گذاری مشترك با چند شركت خارجی در حال مذاكره اند.
وی ابراز امیدواری كرد در آینده نزدیك بخشی از ماشین آلات مورد نیاز بخش معدن در داخل ساخته شود، اما به تعداد محدود و در مواردی كه ساخت آنها به صرفه و اقتصادی نباشد، از خارج وارد خواهند شد.
نعمت زاده افزود: توانمندی خوبی در زمینه ساخت ماشین آلات متوسط معدنی وجود دارد كه ظرفیتی اقتصادی است و به نظر می رسد در یك سال آینده بتوانیم شاهد تولید این خودروها در داخل باشیم.
26 خرداد ماه گذشته در مذاكرات سفیر ایران در مینسك و مدیرعامل شركت ملی مس با وزیر صنایع بلاروس توسعه روابط در عرصه های مختلف معدنی از جمله تولید مشترك ماشین آلات بررسی شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام ** 3065 **1561** خبرنگار: محمد ملك دار ** انتشار:مریم مسعود
۰ نفر