به گزارش ايرنا، دادخدا سالاري روز چهارشنبه در نشست خبري به مناسبت روز قوه قضائيه افزود: 39 هزار و 403 پرونده طي سال گذشته به دادسراي مركز استان كرمان وارد و 40 هزارو 39 پرونده مورد رسيدگي واقع شده است.
وي به تشكيل كارگروه هاي بديع و نو در استان كرمان اشاره و بيان كرد: 10 كارگروه در دادسراي مركز اين استان در راستاي احقاق حقوق شهروندي در جامعه تشكيل شده است.
وي بيان كرد: كارگروه هاي پيشگيري از حوادث حين كار، پيشگيري از سوانح اجتماعي، پايش فضاي مجازي، مبارزه با توليد و قاچاق مشروبات، پيشگيري از جرايم خاص و خشن، كارگروه پيشگيري از بزه سرقت، كارگروه ارتقاي امنيت غذايي و بهداشتي، حفظ و صيانت از حقوق بيت المال، مبارزه با مواد مخدر و كارگروه مبارزه با جعل و كلاهبرداري در دادسراي استان كرمان تشكيل شده است.
دادستان كرمان با اشاره به اينكه سالانه حدود 53 نفر در حوادث حين كار جان خود را از دست مي دادند گفت: قضات و كارشناسان حاضر در اين كارگروه از 631 كارگاه بازديد كرده اند كه تمام كارگاه ها نقص ايمني داشته اند.
وي با اشاره به اينكه 328 كارگاه پرخطر در اين بازديدها شناسايي شد بيان كرد: 204 كارگاه خطرساز در محل تعطيل و در 33 كارگاه نيز نصب بنر انجام شده است كه بر اساس اقدامات انجام شده، تعداد كشته هاي اين حوادث 36 نفر كاهش داشته است.
وي اظهار كرد: كارگروه پيشگيري از سوانح اجتماعي نيز در سال گذشته 306 مورد بازديد داشته كه 32 مورد از آسانسورهاي فاقد استانداردهاي لازم پلمب شده و يك هزار و 414 مورد تذكر نيز به واحدهاي مختلف داده شده است.
وي ادامه داد: در راستاي بازديدهاي كارگروه پيشگيري از سوانح اجتماعي پنج جايگاه هاي غير ايمن CNG نيز در استان كرمان تعطيل شده است.
سالاري به كارگروه رصد فضاي مجازي نيز اشاره كرد و گفت: با اقدامات انجام شده در كارگروه رضد فضاي مجازي نيز 300 مورد فراخوان هاي امنيتي استخراج شد، 309 مورد اخبار ضد امنيتي رصد و 350 سايت مخالف نظام نيز شناسايي شده است.
وي افزود: 477 مورد تذكر در سال گذشته از سوي اعضاي كارگروه فضاي مجازي صادر شده است.
وي ادامه داد: در راستاي بازرسي از واحدهاي صنفي عرضه مواد غذايي 122 واحد مورد بازديد قرار گرفت كه اين آمار نسبت به سال قبل 77 درصد افزايش داشته است.
وي گفت: دادسراي كرمان در مبارزه با زمين خواري به سمت سرباندها رفته است كه نمونه آن در شهرك گلها قابل مشاهده است.
سالاري در پاسخ به سئوالي درباره برخورد با اتباع بيگانه نيز ادامه داد: سياست هاي اين حوزه در سطح كشوري و در كليت نظام تدوين و در سطح استاني اجرايي مي شود.
وي گفت: در استان كرمان در حدود قوانين موجود در راستاي پيشگيري از وقوع جرايم مرتبط با اتباع بيگانه اقدامات لازم انجام مي شود.
وي افزود: با برخوردهاي انجام شده با باندهاي زمين خواري، فرايند رشد مهار گسيخته در اين زمينه از بين رفته است.
دادستان كرمان تاكيد كرد: دستگاه قضايي، سياسي نيست و در راستاي احقاق مطالبات مردم بدون هيچ اغماضي اقدام مي كند.
سالاري درباره موضوع انتقال آب به كرمان نيز گفت: در اين حوزه بر مبناي دغدغه هاي محيط زيستي و در چارچوب قوانين و مقررات اقدامات لازم را انجام مي دهيم.
وي امنيت مردم را مهمترين موضوع مد نظر دستگاه قضايي دانست و گفت: خط قرمزي با مردم نداريم و همواره در راستاي احقاق حقوق عامه تلاش مي كنيم.
دادستان عمومي و انقلاب كرمان در بخش ديگري از سخنان خود از اصحاب رسانه به عنوان مدافعان جامعه ياد كرد و گفت: رسانه ها مطالبات مردم را به دستگاه قضايي منعكس كرده و از اين راه، زمينه خدمت رساني بهتر به جامعه را فراهم مي كنند.
وي بيان كرد: رسانه ها مبتني بر نقش خود، عملكرد دستگاه قضايي را بررسي كرده و درباره آن حكم صادر مي كنند.
سالاري خاطرنشان كرد: در مجموع مطبوعات استان كرمان نجيب هستند و در راستاي اهداف مردم و نظام مقدس جمهوري اسلامي حركت مي كنند.
وي از تلاش هاي رسانه هاي استان كرمان تقدير كرد و گفت: دغدغه رسانه ها دغدغه مردم است و مدعي العموم نيز در همين راستا حركت مي كند و بيانگر يكي بودن راه رسانه ها و دستگاه قضايي است.
از يكم تا هفتم تيرماه به عنوان هفته قوه قضائيه نامگذاري شده است.
خبرنگار: سميه حسن شاهي ** انتشار دهنده: نجمه حسني
7440/3029
دادستان كرمان:
ورود بيش از 178 هزار پرونده به دادسراهاي استان كرمان
۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۱
کد خبر:
82579693
كرمان - ايرنا - دادستان عمومي و انقلاب كرمان گفت: 178 هزار و 627 پرونده طي سال گذشته به دادسراهاي اين استان وارد و 178 هزار و 345 پرونده مورد رسيدگي واقع شده است.