۲۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱
کد خبر: 82602756
T T
۰ نفر
افزایش 2900 مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی تا پایان امسال

تهران- ایرنا- معاون برنامه‌ریزی شركت برق حرارتی از افزایش 2 هزار و 900 مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی كشور تا پایان امسال خبر داد.

به‌گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، «حمیدرضا عظیمی» گفت: شركت برق حرارتی از ابتدای سال 96، موفق به افزایش ظرفیت تولید به میزان 75 مگاوات از طریق به مدار آوردن 2 واحد نیروگاهی سیار و یك واحد كوچك گازی شده است.
وی با اشاره به اینكه شركت برق حرارتی از ابتدای سال 1396 موفق به افزایش ظرفیت تولید به میزان 75 مگاوات از طریق به مدار آوردن 2 واحد نیروگاهی سیار و یك واحد كوچك گازی شده است. افزود: علاوه بر عملكرد فوق 123 مگاوات از طریق كاهش دمای هوای ورودی كمپرسور نیروگاه‌های گازی و ارتقای سیستم كنترل (IGV+) نیز از ابتدای سال 96 تاكنون به ظرفیت عملی نیروگاه‌های حرارتی در ساعات پیك بار افزوده شده است.
عظیمی از برنامه ریزی برای شروع عملیات اجرایی احداث بخش بخار نیروگاه‌های گازی به ظرفیت چهار هزار مگاوات از طریق قراردادهای بیع متقابل در سال جاری خبر داد.
وی ادامه داد: قراردادهای بیع متقابل قراردادهایی است كه با هدف صرفه­جویی در مصرف سوخت های فسیلی، كاهش گازهای گلخانه ای و بر مبنای تبدیل واحدهای گازی به سیكل تركیبی و افزایش راندمان نیروگاهی بین دولت و سرمایه گذاران منعقد می‌شود.
معاون برنامه ریزی شركت برق حرارتی با اشاره به احداث 12 واحد نیروگاهی به ظرفیت یك هزار و 964 مگاوات در سال1395 گفت: از این میزان تعداد چهار واحد توسط دولت و هشت واحد توسط بخش خصوصی ساخته شده است.
وی افزود: علاوه بر آن، حدود 600 مگاوات از طریق كاهش دمای هوای ورودی كمپرسور نیروگاه‌های گازی و ارتقای سامانه كنترل (آی جی وی+) نیز در سال 1395 به ظرفیت عملی شبكه برق اضافه شده كه این عملكرد، كمك شایانی در ساعات پیك بار به شبكه سراسری كرده است.
عظیمی در پایان با توجه به روند رشد مصرف، خاطرنشان كرد: این شركت از ابتدای سال 1395 تاكنون عملیات اجرایی بیش از 11 هزار مگاوات نیروگاه­های حرارتی را با استفاده از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و تأمین منابع مالی خارجی، آغاز كرده كه بخشی عمده‌ای از هدف‌گذاری توسعه ظرفیت نیروگاهی كشور در برنامه ششم توسعه را محقق خواهد كرد.
به گزارش ایرنا، هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: در طول چهار سال فعالیت دولت یازدهم، 54 واحد نیروگاهی جدید به بهره برداری رسید و به این ترتیب هشت هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه های كشور اضافه شد.
وی اضافه كرد: با بهره برداری از این 54 واحد نیروگاهی، ظرفیت نیروگاه های كشور به مرز 77 هزار مگاوات رسیده است.
معاون وزیر نیرو اعلام كرد: برنامه ریزی كرده ایم كه تا قبل از تابستان 1397، چهار هزار مگاوات نیروگاه جدید نیز به شبكه تولید برق كشور اضافه شود و به این ترتیب ظرفیت نیروگاه های كشور تا قبل از تابستان سال آینده به 80 هزار مگاوات می رسد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام**9189**1561**خبرنگار : اسماعیل داودی**انتشار:مژگان توانا
۰ نفر