به گزارش ايرنا، ابوالقاسم ورداسبي دوشنبه در آيين گشايش نخستين پرديس كانون ارزيابي و توسعه مديران جهادكشاورزي كشور در شهر بجنورد، اظهار كرد: يكي از رويكردهاي اين پرديس در استان ها، شناسايي و ارزيابي مديران براي تصدي مديريت ها و پست هاي سازماني است و در اين باره تلاش داريم تا مديريت ها بر اساس شايستگي ها انتخاب شوند.
وي تصريح كرد: خراسان شمالي نخستين استاني است كه نسبت به گشايش پرديس كانون ارزيابي و توسعه مديران جهاد كشاورزي اقدام كرده است.
وي با اشاره به طرح ملي تربيت مديران آينده اظهار كرد: دراين باره سه برنامه در پيش رو است كه شامل شناسايي، ارزيابي و توانمند سازي مديران است.
رئيس مركز نوسازي و تحول اداري وزارت جهاد كشاورزي خاطرنشان كرد: در گام نخست براي شناسايي افرادي كه حائز صلاحيت هاي مديريت هستند اقدام و سپس براي ارزيابي اين صلاحيت ها مبادرت مي شود.
وي افزود: مديران براي ارتقاي توانمندي ها در دوره هاي آموزشي نيز حضور پيدا مي كنند.
وي با اشاره به اينكه انتصاب مديران و انتصاب در پست هاي سازماني تمام دستگاه هاي اجرايي بر اساس گواهي شايستگي احراز پست مديريتي خواهده بود گفت: وزارت جهات كشاورزي در اين باره پيش گام بوده است.
ورداسبي افزود: انتصاب بر اساس اين گواهي، از انتصاب هاي سليقه اي جلوگيري مي كند و افراد بر اساس شايستگي انتخاب مي شوند و علاوه بر آن جانشين پروري نيز در سازمان ها محقق مي شود.
رئيس مركز نوسازي و تحول اداري وزارت جهاد كشاورزي تصريح كرد: با تهيه بانك اطلاعاتي از توان مديريتي افراد، انتخاب در آينده سهل تر مي شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار خراسان شمالي نيز در اين آيين نيروي انساني را از مهم ترين سرمايه هاي هر جامعه عنوان كرد و گفت: براي پويايي هر سازمان، نيروهاي انساني در سطوح مختلف بايد به لحاظ توان و مهارت هاي عمومي و اختصاصي، آموزش هاي لازم را فرا گيرند و آگاهي خود را ارتقا دهند.
محمود دلپسند اظهار كرد: سازمان ها و دستگاه هاي اجرايي زماني در فعاليت هاي خود موفق هستند كه توان و مهارت هاي نيروي انساني خود را رصد و سنجش كنند و براي ارتقاي اين مهارت ها و ارائه آموزش ها برنامه داشته باشند.
وي افزود: بخش خصوصي پيش از دولت در اين باره اقدام كرد است و نياز است تا در سازمان هاي دولتي اين برنامه محقق شود.
وي گفت: گواهي هاي شايستگي احراز پست مديريتي بر اساس سنجش و ارزيابي هاي انجام شده از توان و مهارت افراد صادر مي شود و ايجاد بانك اطلاعاتي از افراد كمك مي كند تا علاوه بر دست يابي به اطلاعاتي از وضعيت توان فني و مهارتي افراد و تلاش براي ارتقاي توان در اين زمينه، بستر ها براي جانشين پروري در مديريت ها نيز فراهم مي شود.
وي گفت: تلاش مي شود تا در انتصاب مديريت ها سلسله مراتب طي شود بدين معنا كه مديري كه در منصبي قرار مي گيرد بايد پيش تر، مديريت سطوح پايين تر را تجربه كرده باشد.
رئيس سازمان جهادكشاورزي خراسان شمالي نيز با اشاره به اينكه نخستين پرديس كانون ارزيابي و توسعه مديران جهادكشاورزي كشور در اين استان آغاز به كار كرده است گفت: تلاش داريم تا با شايسته سالاري مديران، توسعه بخش كشاورزي سرعت گيرد.
عبدالله يوسفي اظهار كرد: كشاورزي براي توسعه نياز به فعاليت هاي دانش محور دارد و در اين باره بايد بهره وري در اين بخش ارتقا يابد.
7185/ 6042 خبرنگار: كبري علي آبادي** انتشاردهنده: سيدحسين قدسي
رئيس مركز نوسازي و تحول اداري وزارت جهاد كشاورزي:
انتصاب مديران جهاد كشاورزي بر اساس گواهي شايستگي انجام مي شود
۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۱۵
کد خبر:
82616414
بجنورد-ايرنا- رئيس مركز نوسازي و تحول وزارت جهاد كشاورزي گفت: بر اساس هدفگذاري انجام شده، از اين پس، انتصاب مديران در سطوح مختلف در اين وزارت بر اساس گواهي شايستگي براي احراز پست هاي سازماني صورت مي گيرد.