۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۵۲
کد خبر: 82629223
T T
۰ نفر
منطقه بالكان بزرگترين مسير براي رسيدن پناهجويان به غرب اروپا

بلگراد - ايرنا- مهاجران و پناهجويان به رغم سختي ها و افزايش اقدامات امنيتي در بالكان از اين منطقه با پاي پياده و يا كمك قاچاقچيان خود را به كشورهاي شمالي اتحاديه اروپا مي رسانند.

به گزارش ايرنا به نقل از رسانه هاي خبري منطقه بالكان، پناهجويان و مهاجران كه از راه هاي مختلف به صربستان، روماني، بلغارستان و يا ديگر كشورهاي منطقه بالكان رسيده اند به رغم اقدامات امنيتي خود را به يكي از كشورهاي شمالي اروپا از جمله اتريش مي رسانند.
مهاجران و پناهجويان با رسيدن به مرزهاي اتريش تقاضاي پناهندگي مي كنند.
روزنامه نووستي چاپ بلگراد در گزارشي نوشت كه مرز هاي استان 'اشتايرسك' اتريش كه در سال 2015 ميزبان بيشترين مهاجران و پناهجويان بود، پليس اين منطقه هنوز روزانه با ورود مهاجران زيادي مواجه است.
گزارش روزنامه نووستي حاكي از اين است؛ مهاجران كه بيشتر افغاني هستند به تنهايي با پاي پياده و يا اتومبيل قاچاقچيان وارد مرز اشتايرسك اتريش مي شوند و درخواست پناهندگي مي كنند.
روزنامه نووستي چاپ صربستان از منابع خبري خود نوشت كه در نيمه اول سال جاري ميلادي پليس مرزي استان اشتايرسك اتريش 16 هزار مهاجر و پناهجو را در مرزهاي اين استان كه غير قانوني وارد اين كشور شدند، متوقف كرد كه 12 هزار نفر از آنان درخواست پناهندگي كرده اند.
بيشترين تعداد مهاجرين و پناهجويان از طريق مسير كشورهاي بالكان وارد اتريش مي شوند و تعدادي نيز از طريق مسير درياي مديترانه خود را به اين كشور مي رسانند.
همچنين از مرز 'برنر' ايتاليا در نيمه اول سال جاري چهار هزار مهاجر بطور غير قانوني وارد اتريش شده اند.
روزنامه نووستي چاپ بلگراد نيز در بخشي از گزارش خود به نقل از گزارش وزارت كشور آلمان نوشت كه در شش ماه اول سال جاري، 90 هزار و 400 مهاجر و پناهجو در ورود به آلمان ثبت شده اند كه بيشتر آنان از مسير بالكان وارد اين كشور شده اند.
اتحاديه اروپا كه با بحران مهاجران و پناهجويان مواجه است به پناهجويان و مهاجريني كه از كشورهاي سوريه، افغانستان و عراق نيستند و تنها به خاطر مسايل مالي و بيكاري كشورشان را ترك كرده اند به آنها مهاجران اقتصادي نام نهاده اند و از درخواست اين افراد به عنوان پناهجويي ممانعت مي كنند و اولويت را به افرادي داده اند كه به خاطر جنگ و ناآرامي كشورشان را ترك كرده اند.
بنا به آمارهاي اتحاديه اروپا؛ از ابتداي سال 2016 ميلادي بيش از يك ميليون مهاجر از راه هاي آبي به اروپا وارد شده اند كه اكثريت آنان از جزاير يوناني به مسير خود از طريق مقدونيه، صربستان، كرواسي، مجارستان و يا اسلووني به كشورهاي شمال اتحاديه اروپا رسيده اند.
مجارستان كه عضو اتحاديه اروپاست، به دليل مشكلات زياد و ناتواني در پذيرفتن و كنترل مهاجران و انتقال آنها به ديگر كشورهاي اتحاديه اروپا، با كشيدن سيم خاردار در مرزهاي خود با صربستان و كرواسي از ورود آوارگان و پناهجويان جنگي جلوگيري كرده است.
صربستان، مقدونيه، كرواسي، روماني و ديگر كشورهاي بالكان تدابير امنيتي شديدي را براي جلوگيري از ورود مهاجران غير قانوني و پناهجويان بكار گرفته اند و نهادهاي امنيتي و پليس اين كشور در اين خصوص همكاري نزديك دارند.
اروپام**436**1908
۰ نفر