حسین شمشكی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این رتبه بندی استان البرز رتبه نخست و استان تهران رتبه دوم را به دست آورده اند.
وی ادامه داد: با توجه به استعدادهای خوب در خراسان رضوی، در بخش آموزش، توسعه نیروی انسانی و توجه به فرهنگ سازی نیز دستاوردهای خوبی را به دست آمده و همین امر در ارتقاء جایگاه هیات اسكی استان تاثیرگذار بوده است.
دبیر هیات اسكی خراسان رضوی گفت: كسب چنین موفقیتهایی در شرایطی به دست آمد كه زیرساختهای این رشته ورزشی در استان بسیار ضعیف است و حتی پیست اسكی شیرآباد به عنوان تنها پیست خراسان فاقد جاده ارتباطی مناسب است.
وی افزود: همچنین علاقه مندان به ورزش اسكی امكان تهیه لوازم آن را در مشهد ندارند و باید برای تهیه آنها به تهران سفری كنند. هم اكنون بسیاری از فعالان این رشته به صورت استیجاری از لوازم اسكی استفاده می كنند.
شمشكی ادامه داد: با وجود این مشكلات روز به روز به طرفداران اسكی اضافه می شود زیرا این رشته ورزشی در عین نشاط فراوان موجب ایجاد توان بالا در دستان و پاهای ورزشكار می شود.
وی به 3 زیر شاخه رشته ورزشی اسكی نیز اشاره و بیان كرد: این شاخه ها اسكی روی برف، اسكی روی چمن و صحرانوردی است كه با توجه به شرایط جغرافیایی و استانداردهای پیست اسكی خراسان رضوی تنها امكان برگزاری اسكی روی برف در این استان وجود دارد.
دبیر هیات اسكی خراسان رضوی گفت: پیست شیرباد تنها طی 6 ماه دوم سال دایر است و در سایر ایام به محلی برای تفرجگاه تبدیل می شود.
خراسان رضوی 32 ورزشكار سازمان یافته در رشته اسكی دارد. مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و قوچان فعالترین شهرستانهای این استان در رشته اسكی هستند.
خبرنگار: حسین عباسی **انتشار: حسین كریم زاده
مشهد- ایرنا- دبیر هیات اسكی خراسان رضوی گفت: این هیات بر اساس نقاط قوت و ضعف رشته اسكی در استان و تبیین راهكارهای نظام مند در جهت رشد و توسعه آن از سوی فدراسیون اسكی جمهوری اسلامی ایران حائز رتبه سوم كشوری شده است.