زینب شیرخانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: وقتی زن و مرد به عنوان ركن اصلی خانواده از مهارت های زندگی و قدرت حل مسائل و همچنین توان تاب آوری و آستانه تحمل زیاد در رویارویی با مشكلات برخوردار باشند، سعی می كنند با پرهیز از خشونت و پرخاشگری و همچنین طلاق و بگو و مگو مشكلات را مدیریت كنند.
وی افزود: افزایش تاب آوری و مهارت آموزی مدیریت بحران خانواده به افراد كمك می كند تا در شرایط نامناسب به دنبال چاره جویی برای طلاق بوده و بجای جدایی كه سرمنشا آسیب های اجتماعی دیگری است، در پی راه حل رفع مشكل باشند و با تداوم عشق و آرامش به زندگی خود ادامه دهند.
شیرخانی گفت: دولت در سال جاری با اجرای طرح ملی افزایش تاب آوری زنان و خانواده سعی در مهارت آموزی به آنان در برابر حوادث و آسیب های اجتماعی دارد تا بتوانند قدرت و توان مدیریت بحران خانواده را بدست آورند.
معاون مدیركل امور بانوان استانداری ایلام افزود: در همین راستا پس از برگزاری یك دوره آموزشی از طرح ملی تاب آوری زنان و خانواده اكنون با همراهی تشكل های غیر دولتی زنان و خانواده استان این طرح در تمامی شهرستان های استان در حال اجراست.
شیرخانی، هدف از برگزاری این طرح را افزایش توانمندی اعضای خانواده در مواجهه با مشكلات و مدیریت بحران های زندگی و همچنین قدرت نه گفتن و مهارت آموزی برشمرد.
وی تاكید كرد: این طرح نسخه اجتماعی اقتصاد مقاومتی است زیرا همان گونه اقتصاد در مواجهه با تكانه های داخلی و بیرونی باید مقاومت كند این رویكرد در حوزه اجتماعی باید اعمال شود تا افراد در برابر حوادث توانمند شوند و قبل از وقوع آسیب ها با مهارت هایی كه آموخته اند مشكلات را برطرف كنند.
به گزارش ایرنا، آسیب ها و معضلات اجتماعی زیادی نظیر اعتیاد، طلاق، خشونت، قتل، كودك آزاری و ... در جامعه وجود دارد كه می توان با آگاهی بخش و پیشگیری از وقوع بسیاری از آنها جلوگیری كرد.
خبرنگار: ناهید ابراهیمی** انتشار دهنده: شهریار حیدری فر
7177/6034
ایلام - ایرنا - معاون مدیركل امور بانوان استانداری ایلام با بیان اینكه افزایش تاب آوری خانواده به خصوص پدر و مادر در مقابل مسائل و مشكلات موجب كاهش آسیب ها و پیشگیری از معضلات اجتماعی می شود، گفت: طرح سراسری افزایش تاب اوری زنان نسخه اجتماعی اقتصاد مقاومتی است.